Denna delen av 99 uppdateras inte längre utan har arkiverats inför framtiden som ett museum.
Här kan du läsa mer om varför.
Mac-nyheter hittar du på Macradion.com och forumet hittar du via Applebubblan.

Rykte: Apple jobbar på en egen sökmotor

Är du trött på Google och tycker att DuckDuckGo fungerar sådär så kanske du i framtiden får en lösning från Apple.

Det är sidan Apple insider som påstår att Apple just nu håller på med ett intressant projekt med inriktning på internetsökningar. De söker i skrivande stund folk med kompetens på området och nu tror många att Apple är i startgroparna med att ta fram en alldeles egen sökmotor. Om detta är fallet så skulle det betyda att Google kan tappa en hel del användare då de idag betalar flera miljarder dollar för att vara standardsökmotor i alla iPhone och iPad-modeller.

Det kan mycket väl vara så att Apple inte alls jobbar på en egen sökmotor som skall ersätta Google utan att deras egna sökmotor istället integreras djupt i iOS, iPadOS och macOS och att Apples egna appar, Siri och även Spotlightsökningar görs med deras egna motor. Oavsett vad så är det spännande men vi ställer oss lite skeptiska till att Apple skulle tacka Google för den här tiden och tappa intäkterna de idag får från Google vilka är kopiösa summor.

Via AppleInsider, Bild CoyWolf

Skriven av Marcus Attefors
Kommentarer
17 svar

Inget är som väntans tider, särskilt om du går och väntar på en iMac med Apples egna processor.

Inom kort kommer 99mac bli Macradion och då blir det en ny plattform med ett betydligt modernare forum.

Då var Apple Watch Series 7 här och ryktena stämde inte i år utan det blev samma design som vi sedan tidigare är vana vid.

Varje resa har ett slut och varje slut har en ny början och nu är det dags för oss att gå över till en modern plattform.

Apples event är över och i detta extra långa avsnitt får vi följa Marcus, Marcus, Dennis och Thor när de följer eventet live tillsammans med efterföljande diskussion om intrycken det gav.

Är du en av de som inte gillade det nya utseendet på Safari i macOS Monterey? Nu kan du lugna dig, Apple har backat på designen.