Denna delen av 99 uppdateras inte längre utan har arkiverats inför framtiden som ett museum.
Här kan du läsa mer om varför.
Mac-nyheter hittar du på Macradion.com och forumet hittar du via Applebubblan.

Apple registrerar sju stycken iPad och åtta stycken Apple Watch S6

När Apple registrerar nya produkter i EEC så brukar det betyda att vi är nära ett släpp. Denna gången handlar det om iPad och Apple Watch S6.

För att Apple ska kunna sälja sina produkter i länder som tillhör EEU (Eurasiska Ekonomiska Unionen) måste först produkterna registreras i EEC:s (Eurasian Economic Commission) databas. Denna databas har tidigare skvallrat om kommande produkter från Apple och även om det inte finns någon tidsgräns. Så brukar Apple registrera sina produkter 1-2 månader innan ett officiellt släpp. När Apple registrerar dessa modellnummer så betyder det allt som oftast att det rör sig om samma produkt men att modellnumren skiljer på exempelvis färger, storlekar, lagringsutrymmen och uppkopplingar.

iPad modellnummer:

Apple Watch S6 modellnummer:

A2270

A2291

A2072

A2292

A2316

A2351

A2324

A2352

A2325

A2375

A2328

A2376

A2329

A2355

A2356

De senaste registreringarna från Apple som har grävts fram på EEC:s hemsida, är sju olika modellnummer för iPad och åtta modellnummer för Apple Watch Series 6. I jämförelse med tidigare år så registrerades åtta stycken när Apple Watch S2/S3 släpptes, sex stycken med S4 och fyra stycken förra året med S5. I registreringarna går det att läsa att iPad-modellerna kommer med iPadOS 14 och AW S6 med watchOS 7. Det som dock inte går att läsa är vilken iPad det syftar till. Men troligtvis är det en uppdatering av iPad med 10,2 tum och/eller iPad Air/Mini. Men om Apple återupprepar sina tidsmönster så lär vi få se vilka modeller detta rör under september eller oktober.

Via: Appleinsider

Inget är som väntans tider, särskilt om du går och väntar på en iMac med Apples egna processor.

Inom kort kommer 99mac bli Macradion och då blir det en ny plattform med ett betydligt modernare forum.

Då var Apple Watch Series 7 här och ryktena stämde inte i år utan det blev samma design som vi sedan tidigare är vana vid.

Varje resa har ett slut och varje slut har en ny början och nu är det dags för oss att gå över till en modern plattform.

Apples event är över och i detta extra långa avsnitt får vi följa Marcus, Marcus, Dennis och Thor när de följer eventet live tillsammans med efterföljande diskussion om intrycken det gav.

Är du en av de som inte gillade det nya utseendet på Safari i macOS Monterey? Nu kan du lugna dig, Apple har backat på designen.