Denna delen av 99 uppdateras inte längre utan har arkiverats inför framtiden som ett museum.
Här kan du läsa mer om varför.
Mac-nyheter hittar du på Macradion.com och forumet hittar du via Applebubblan.

Rykte: Apple kanske släpper en billigare 4G-version av iPhone 12 Pro nästa år

För dem som inte är så intresserade av 5G med dess för- och nackdelar så kanske det finns ett riktigt kap till iPhone i början av nästa år.

Enligt de flesta ryktena hittills kommer Apple att presentera fyra modeller i höst. Nu verkar det som att Apple även planerar att släppa en version av iPhone 12 Pro med endast 4G, under första kvartalet nästa år. iPhone 12 Pro med 5G förväntas lanseras med en prislapp på 999 dollar precis som iPhone 11 Pro gjorde förra året. Men denna 4G-version skulle alltså vara 200 dollar billigare och kosta exakt lika mycket som iPhone 12 Plus, 799 dollar. Så enligt ryktena skulle det kunna se ut så här:

Modell

Skärmstorlek

Grundpris

Släppdatum

iPhone 12 5G

5,4 tum

699 dollar

Oktober

iPhone 12 Plus 5G

6,1 tum

799 dollar

Oktober

iPhone 12 Pro 5G

6,1 tum

999 dollar

November

iPhone 12 Pro Max 5G

6,7 tum

1099 dollar

November

iPhone 12 Pro 4G

6,1 tum

799 dollar

Första kvartalet 2021

Mars har ofta varit en månad då Apple släpper specialversioner av iPhone så som (PRODUCT)RED-modeller eller iPhone SE, så om detta stämmer så är det väldigt sannolikt att en release skulle kunna ske då. Mycket pekar på att 5G-nätet kommer att dröja länge innan det blir lika tillgängligt som 4G, och en billigare iPhone 12 Pro som endast saknar 5G skulle säkert attrahera många kunder. Att dessutom släppa den när första vågen av försäljningen mattats av, kan visa sig vara en vinnande strategi.

Via: Forbes

Din webbläsare saknar stöd för den här typen av innehåll.
Kommentarer
12 svar

Inget är som väntans tider, särskilt om du går och väntar på en iMac med Apples egna processor.

Inom kort kommer 99mac bli Macradion och då blir det en ny plattform med ett betydligt modernare forum.

Då var Apple Watch Series 7 här och ryktena stämde inte i år utan det blev samma design som vi sedan tidigare är vana vid.

Varje resa har ett slut och varje slut har en ny början och nu är det dags för oss att gå över till en modern plattform.

Apples event är över och i detta extra långa avsnitt får vi följa Marcus, Marcus, Dennis och Thor när de följer eventet live tillsammans med efterföljande diskussion om intrycken det gav.

Är du en av de som inte gillade det nya utseendet på Safari i macOS Monterey? Nu kan du lugna dig, Apple har backat på designen.