Idag kan vi se Ted Lasso göra entré

Idag gör Ted Lasso debut på Apple TV+, den amerikanska coachen som ska träna ett engelskt fotbollslag och inte har en aning om hur sporten ska spelas.

Ted Lasso spelas av Jason Sudeikis och serien är inspirerad av en NBC Sports-reklam som skaparna spinner vidare på. Reklamfilmen var utformad mer som en dokumentär men här får vi en mer klassisk serievy över hans liv.

Den amerikanska football-coachen kommer till England för att coacha ett lag i hederlig europeisk fotboll. Samtidigt som vi får en ordentlig insyn i hans liv och serien har såklart en klassisk skurk som vill förstöra allt för honom.

Vi har sett det första av tre avsnitt som finns uppe nu, det fjärde släpps nästa fredag. Första avsnitt bjuder på ett par ordentliga asgarv, hårda slag mot pannan, känslor och spänning. Vi kan inte vänta med att se mer av Ted Lasso.

Källa: Apple.

Skriven av Dennis Klarin
Kommentarer
3 svar

Namnet "iPhone 12 Mini" dök upp för första gången förra veckan och nu verkar det som att det faktiskt blir det officiella namnet på Apples minsta iPhone 12-modell.

Amazon Luna är här och ser till att kunna ta marknadsandelarna på Apples enheter som varken Google eller Microsoft lyckats komma åt.

Snart är det förhoppningsvis dags för Apple att visa upp nya iPhone 12-serien men tills dess kan vi njuta av en bild på den nya laddkabeln.

Då var det dags att plugga in laddaren i telefonen igen för ikväll har Apple lanserat iOS 14.0.1.

Mophie fortsätter pumpa ut produkter till våra Apple-produkter så vi aldrig skall behöva ha ett tomt batteri.

Idag har vi finbesök i Macradion med en speciell gäst som har doppat fötterna i alla ekosystem där ute.