Dyr kaviar

Lyxmärket Caviar låter dig förboka en specialversion av iPhone 12 Pro

För kostnaden av fem uppsättningar Mac Pro-hjul från Apple, så kan du få denna ryska specialare med Elon Musks autograf i titan.

Det ryska företaget Caviar har tidigare släppt iPhone-modeller där chassit gjorts om till att påminna om Teslas Cybertruck. Den här gången går det alltså att förboka en iPhone 12 Pro i deras serie Musk be on Mars. Serien ska vara begränsad till 19 enheter och priset ska starta på $4,990 dollar och fortsätta hela vägen upp till $6,150 dollar för en iPhone 12 Pro Max med 512GB.

Baksidan ska vara tillverkad i titan och förutom en bild utav rymdskeppet Crew Dragon ska den innehålla frasen Musk Be On Mars tillsammans med en imitation av Elon Musks autograf. Vidare påstår Caviar att material från rymdskepp som SpaceX skickat ut i atmosfären ska vara en del av baksidan. Caviar beskriver i marknadsföringen att man är en del av rymdbesättningen när man äger denna exklusiva iPhone. Vi rekommenderar ingen att köpa dessa iPhones.

Via: SpaceExplored
Foto: Caviar

Din webbläsare saknar stöd för den här typen av innehåll.
Skriven av Marcus Larsson

Epic Games ansökte nyligen om att få tillbaka Fortnite till App Store i väntan på rättegången och under gårdagen hölls en förhandling kring just detta. Även om inget slutgiltigt svar kom från domaren så lät det inte positivt för Epic Games.

Disney+ har äntligen kommit till vårt avlånga land och nu inleder dem ett samarbete med Sonos.

Snart kommer en recension på senaste Apple Watch men fram tills dess så får ni nöja er med en quiz. Ta på sportbandet så kör vi!

Alla känner vi igen den gamla klassiska skrivbordslampan med rörligt stativ som suttit på vart och vartannat skrivbord sedan 70-talet. Detta är ett iPad-stativ med samma princip.

Det ser mörkt ut för xCloud till Xbox på våra iOS och iPadOS-enheter men vi kommer inom kort kunna strömma våra spel till vår iPhone eller iPad.

I veckan var det ett kärt återseende i Macradion och den minsta iPhone 12 har döpts. Mycket har recenserats och vårt smarta hem fick tillskott.