OWC lanserar hjul till Mac Pro som inte bränner hål i plånboken

Att inte kunna rulla runt sin nyinköpta Mac Pro är ju lite tråkigt och Apples egna hjul kostar en slant, men nu är räddningen här.

OWC har i dagarna lanserat ett par fräsiga hjul till Mac Pro som heter OWC Rover Pro. Det fina i kråksången är att de kostar betydligt mindre än Apples egna hjul som ligger på 8 749 kronor. Är du sugen på ett par hjul från OWC så räcker det att hosta upp 200 dollar och de fästs fast direkt på benen på Mac Pro och det skall vara ett enkelt ingrepp. De saknar dock lås på hjulen så hade du planerat att placera din Mac Pro i en backe (?) eller en yta som inte är helt plan så får du använda de medföljande gummiklossarna för att undvika att tre månadslöner rullar iväg.

Är du sugen på OWC Rober Pro så kan du klicka hem ett par på deras hemsida.

Källa: OWC, Via Feber

Skriven av Marcus Attefors
Kommentarer
7 svar

Epic Games ansökte nyligen om att få tillbaka Fortnite till App Store i väntan på rättegången och under gårdagen hölls en förhandling kring just detta. Även om inget slutgiltigt svar kom från domaren så lät det inte positivt för Epic Games.

Disney+ har äntligen kommit till vårt avlånga land och nu inleder dem ett samarbete med Sonos.

Snart kommer en recension på senaste Apple Watch men fram tills dess så får ni nöja er med en quiz. Ta på sportbandet så kör vi!

Alla känner vi igen den gamla klassiska skrivbordslampan med rörligt stativ som suttit på vart och vartannat skrivbord sedan 70-talet. Detta är ett iPad-stativ med samma princip.

Det ser mörkt ut för xCloud till Xbox på våra iOS och iPadOS-enheter men vi kommer inom kort kunna strömma våra spel till vår iPhone eller iPad.

I veckan var det ett kärt återseende i Macradion och den minsta iPhone 12 har döpts. Mycket har recenserats och vårt smarta hem fick tillskott.