Första publika betan till watchOS 7 är släppt

Har du hoppat på iOS 14-betan till din iPhone så kan du nu komplettera med watchOS 7 om du känner dig sugen.

Apple släppte idag första publika betan av watchOS 7 som tidigare enbart har varit tillgängliga för de med ett utvecklarkonto. Betan går att ladda ned hos Apple genom att installera profilen de tillhandahåller på sin hemsida. I betan hittar vi bland annat funktioner som att hålla koll på hur mycket vi sover och Apple Watch hjälper oss nu även att tvätta händerna och komma ihåg att göra det när vi kommer hem.

Värt att tänka på är att detta är en beta så saker kan gå fel. Om klockan skulle få problem under installationen av betan så måste den fixas av Apple. watchOS 7 går att installera på Apple Watch Series 3, Series 4 och Series 5, profilen hittar du på Apples hemsida.

Skriven av Marcus Attefors

Epic Games ansökte nyligen om att få tillbaka Fortnite till App Store i väntan på rättegången och under gårdagen hölls en förhandling kring just detta. Även om inget slutgiltigt svar kom från domaren så lät det inte positivt för Epic Games.

Disney+ har äntligen kommit till vårt avlånga land och nu inleder dem ett samarbete med Sonos.

Snart kommer en recension på senaste Apple Watch men fram tills dess så får ni nöja er med en quiz. Ta på sportbandet så kör vi!

Alla känner vi igen den gamla klassiska skrivbordslampan med rörligt stativ som suttit på vart och vartannat skrivbord sedan 70-talet. Detta är ett iPad-stativ med samma princip.

Det ser mörkt ut för xCloud till Xbox på våra iOS och iPadOS-enheter men vi kommer inom kort kunna strömma våra spel till vår iPhone eller iPad.

I veckan var det ett kärt återseende i Macradion och den minsta iPhone 12 har döpts. Mycket har recenserats och vårt smarta hem fick tillskott.