Apple Store-appen har ett hemligt påskägg för att fira 10-års jubileum

Apple bjuder på hemligt påskägg i Apple Store i ära för dess tionde år. Så läs detta om du vill smälla en ballong innan du köper din nästa Macbook.

Appen Apple Store (inte App Store) firar 10 år sedan juni i år och nu visar det sig att Apple gömt ett påskägg i appen för att fira detta. Om man skriver in ”10 years” i sökrutan kommer ballonger med siffrorna ett och noll svävandes, som man sedan kan flytta runt eller bara smälla av. Apple har tidigare använt sig utav Apple Store för ett annat påskägg där man istället skriver in ”let it snow” i sökrutan, för att sedan få se snöflingor sakta falla ner framför skärmen. Är det någon som sitter på något mer påskägg i appen så får ni gärna avslöja det i kommentarerna.

Din webbläsare saknar stöd för den här typen av innehåll.

Källa: 9to5mac

Din webbläsare saknar stöd för den här typen av innehåll.
Skriven av Marcus Larsson

Epic Games ansökte nyligen om att få tillbaka Fortnite till App Store i väntan på rättegången och under gårdagen hölls en förhandling kring just detta. Även om inget slutgiltigt svar kom från domaren så lät det inte positivt för Epic Games.

Disney+ har äntligen kommit till vårt avlånga land och nu inleder dem ett samarbete med Sonos.

Snart kommer en recension på senaste Apple Watch men fram tills dess så får ni nöja er med en quiz. Ta på sportbandet så kör vi!

Alla känner vi igen den gamla klassiska skrivbordslampan med rörligt stativ som suttit på vart och vartannat skrivbord sedan 70-talet. Detta är ett iPad-stativ med samma princip.

Det ser mörkt ut för xCloud till Xbox på våra iOS och iPadOS-enheter men vi kommer inom kort kunna strömma våra spel till vår iPhone eller iPad.

I veckan var det ett kärt återseende i Macradion och den minsta iPhone 12 har döpts. Mycket har recenserats och vårt smarta hem fick tillskott.