Apple Store-appen har ett hemligt påskägg för att fira 10-års jubileum

Apple bjuder på hemligt påskägg i Apple Store i ära för dess tionde år. Så läs detta om du vill smälla en ballong innan du köper din nästa Macbook.

Appen Apple Store (inte App Store) firar 10 år sedan juni i år och nu visar det sig att Apple gömt ett påskägg i appen för att fira detta. Om man skriver in ”10 years” i sökrutan kommer ballonger med siffrorna ett och noll svävandes, som man sedan kan flytta runt eller bara smälla av. Apple har tidigare använt sig utav Apple Store för ett annat påskägg där man istället skriver in ”let it snow” i sökrutan, för att sedan få se snöflingor sakta falla ner framför skärmen. Är det någon som sitter på något mer påskägg i appen så får ni gärna avslöja det i kommentarerna.

Din webbläsare saknar stöd för den här typen av innehåll.

Källa: 9to5mac

Din webbläsare saknar stöd för den här typen av innehåll.
Skriven av Marcus Larsson

M. Night Shyamalans psykologiska thrillerserie Servant släpptes i november förra året till Apple TV+ och snart är säsong två här.

Apple fortsätter att göra sin streamingtjänst Apple TV+ tillgänglig på fler plattformar och nu hittar den snart in i våra spelkonsoler.

Det är många som i skrivande stund har beta-versionen av iOS 14 på sin mobiltelefon och i den här guiden går vi igenom hur man får in sin säkerhetskopia på sin nya iPhone.

Då var det dags för ännu ett avsnitt av Macradion och denna vecka är det iPad och iPhone på schemat.

Tom’s Guide testar batteritiden på både iPhone 12 och iPhone 12 Pro och bekräftar det vi redan vet om 5G - att det drar ström.

iPhone 12 Pro Max är större och bättre men batteritiden verkar bli detsamma som föregångaren.