Mi Store öppnar dörrarna i Stockholm den 25 augusti

Xiaomi meddelar idag att de öppnar dörrarna till sin första fysiska Mi Store här i sverige i slutet på augusti.

Det är den 25 augusti som Xiaomi öppnar upp dörrarna till butiken som ligger i Westfield Mall of Scandinavia. I butiken kan vi hitta allt från Xiaomis telefoner till elsparkcyklar och deras smarta-hem-produkter. Butiken skulle från början öppnas på våren och vi har själva varit förbi där ett par gånger men det sköts fram, förmodligen på grund av Corona.

Oavsett så är dagen snart här och vi får se om Mi Store kommer att ha några trevliga öppningserbjudanden den 25 augusti.

Tips:

Skriven av Marcus Attefors
Kommentarer
2 svar

Epic Games ansökte nyligen om att få tillbaka Fortnite till App Store i väntan på rättegången och under gårdagen hölls en förhandling kring just detta. Även om inget slutgiltigt svar kom från domaren så lät det inte positivt för Epic Games.

Disney+ har äntligen kommit till vårt avlånga land och nu inleder dem ett samarbete med Sonos.

Snart kommer en recension på senaste Apple Watch men fram tills dess så får ni nöja er med en quiz. Ta på sportbandet så kör vi!

Alla känner vi igen den gamla klassiska skrivbordslampan med rörligt stativ som suttit på vart och vartannat skrivbord sedan 70-talet. Detta är ett iPad-stativ med samma princip.

Det ser mörkt ut för xCloud till Xbox på våra iOS och iPadOS-enheter men vi kommer inom kort kunna strömma våra spel till vår iPhone eller iPad.

I veckan var det ett kärt återseende i Macradion och den minsta iPhone 12 har döpts. Mycket har recenserats och vårt smarta hem fick tillskott.