Hjälp oss att växa på YouTube

99mac växer och antalet läsare blir allt fler vilket är otroligt roligt och nu behöver vi er hjälp.

Som det ser ut idag så har vi 99mac där vi skriver nyheter, guider och recensioner men sen har vi även vår podd Macradion som också växer så det knakar. För ett par månader sedan sparkade vi även igång på YouTube och nu behöver vi er hjälp för att få kanalen att växa. För att vi skall kunna fortsätta göra det vi gör krävs kapital och flera av er hjälper oss redan genom att vara en Patreon och vissa av er handlar i vår webshopp - er är vi evigt tacksamma. Men även YouTube kan bli en inkomstkälla om vi kommer upp i fler prenumeranter och fler visningstimmar. YouTube kräver att en kanal ska ha ett visst antal visningtimmar per år för att vi skall få en ersättning för reklam på YouTube. Så desto fler som följer oss där och tittar på det vi gör genererar en liten skvätt kapital till som vi kan lägga på 99mac.

Så vi hade blivit otroligt tacksamma om ni kan klicka er vidare till vår YouTube-kanal nedan och klicka på prenumerera. Återigen vill vi tacka alla er som läser, kommenterar, lyssar, tittar, tipsar och är en Patreon så vi kan fortsätta med det här som vi älskar.

Klicka här för att prenumerera på vår YouTube-kanal.

//Marcus, Dennis och Mathias

Skriven av Marcus Attefors

Epic Games ansökte nyligen om att få tillbaka Fortnite till App Store i väntan på rättegången och under gårdagen hölls en förhandling kring just detta. Även om inget slutgiltigt svar kom från domaren så lät det inte positivt för Epic Games.

Disney+ har äntligen kommit till vårt avlånga land och nu inleder dem ett samarbete med Sonos.

Snart kommer en recension på senaste Apple Watch men fram tills dess så får ni nöja er med en quiz. Ta på sportbandet så kör vi!

Alla känner vi igen den gamla klassiska skrivbordslampan med rörligt stativ som suttit på vart och vartannat skrivbord sedan 70-talet. Detta är ett iPad-stativ med samma princip.

Det ser mörkt ut för xCloud till Xbox på våra iOS och iPadOS-enheter men vi kommer inom kort kunna strömma våra spel till vår iPhone eller iPad.

I veckan var det ett kärt återseende i Macradion och den minsta iPhone 12 har döpts. Mycket har recenserats och vårt smarta hem fick tillskott.