Denna delen av 99 uppdateras inte längre utan har arkiverats inför framtiden som ett museum.
Här kan du läsa mer om varför.
Mac-nyheter hittar du på Macradion.com och forumet hittar du via Applebubblan.

Hjälp oss att växa på YouTube

99mac växer och antalet läsare blir allt fler vilket är otroligt roligt och nu behöver vi er hjälp.

Som det ser ut idag så har vi 99mac där vi skriver nyheter, guider och recensioner men sen har vi även vår podd Macradion som också växer så det knakar. För ett par månader sedan sparkade vi även igång på YouTube och nu behöver vi er hjälp för att få kanalen att växa. För att vi skall kunna fortsätta göra det vi gör krävs kapital och flera av er hjälper oss redan genom att vara en Patreon och vissa av er handlar i vår webshopp - er är vi evigt tacksamma. Men även YouTube kan bli en inkomstkälla om vi kommer upp i fler prenumeranter och fler visningstimmar. YouTube kräver att en kanal ska ha ett visst antal visningtimmar per år för att vi skall få en ersättning för reklam på YouTube. Så desto fler som följer oss där och tittar på det vi gör genererar en liten skvätt kapital till som vi kan lägga på 99mac.

Så vi hade blivit otroligt tacksamma om ni kan klicka er vidare till vår YouTube-kanal nedan och klicka på prenumerera. Återigen vill vi tacka alla er som läser, kommenterar, lyssar, tittar, tipsar och är en Patreon så vi kan fortsätta med det här som vi älskar.

Klicka här för att prenumerera på vår YouTube-kanal.

//Marcus, Dennis och Mathias

Skriven av Marcus Attefors

Inget är som väntans tider, särskilt om du går och väntar på en iMac med Apples egna processor.

Inom kort kommer 99mac bli Macradion och då blir det en ny plattform med ett betydligt modernare forum.

Då var Apple Watch Series 7 här och ryktena stämde inte i år utan det blev samma design som vi sedan tidigare är vana vid.

Varje resa har ett slut och varje slut har en ny början och nu är det dags för oss att gå över till en modern plattform.

Apples event är över och i detta extra långa avsnitt får vi följa Marcus, Marcus, Dennis och Thor när de följer eventet live tillsammans med efterföljande diskussion om intrycken det gav.

Är du en av de som inte gillade det nya utseendet på Safari i macOS Monterey? Nu kan du lugna dig, Apple har backat på designen.