mStore öppnar en till butik i centrala Stockholm

mStore kommer öppna upp en Apple-butik i Stockholm City i Digital Inns gamla lokal.

Butiken som ligger på Sveavägen 35 i Stockholm kommer öppna upp dörrarna under september. Butiken kommer vara en så kallad APR (Apple Premium Reseller) vilket betyder att butiken kommer designas av Apples egna designteam i Kalifornien och det ställs även högra krav från Apples sida på saker som servicenivå, sortiment och kompetens.

Håkan Wallen, VD på MacSupport säger i ett pressmeddelande:

”Det är extra roligt att ta över den historiska adressen Sveavägen 35. Det var nämligen här som Apple Premium Reseller-konceptet startade för många år sedan, för att sedan sprida sig över hela världen. Vi välkomnar alla kunder som blev utan en lokal Apple-butik när tidigare ägaren Digital Inn kom på obestånd.”

MacSupport har idag butiker över hela landet och har cirka 200 anställda och omsätter strax över en halv miljard kronor.

Skriven av Marcus Attefors

Vi tar en titt på vad vi tror är marknadens billigaste HomeKit-kompatibla övervakningskamera från Eufy Security.

iPhone 12 Mini, iPhone 12, iPhone 12 Pro, iPhone 12 Pro Max. Kan detta bli namnen på höstens iPhone 12-modeller?

Logitech lanserar idag deras senaste mus MX Anywhere 3 som både är liten och enkel att ha med sig, men hur bra är den?

Väntan på en HomeKit-kompatibel dörrklocka är snart över då Netatmos kommer till Sverige den 28 september.

I tisdags höll Apple höstens första event och det lanserades både nya Apple Watches och iPads. Nu är det dags att ta reda på om ni minns vad som presenterades eller sov igenom eventet.

I veckan var det event och både klockor och nya iPads presenterades. Redan dagen efter släpptes nya versioner av operativsystemen till iPhone, Apple Watch, iPad och Apple TV. Här är veckans mest lästa!