Exklusivt: Då kommer Amazon slå upp sina digitala dörrar i Sverige

Att Amazon är på ingång till vårt avlånga land har de redan bekräftat men vi kan nu avslöja när deras digitala butik lanseras.

Amazon har brett ut sig över världen under flera års tid men här i Sverige har vi fått beställa från antingen tyska eller engelska Amazon om det är något vi vill ha. Det blir det snart ändring på och 99mac.se har från en pålitlig källa fått reda på att Amazon lanserar sin digitala butik i Sverige den 30 september om allt går enligt plan.

Sedan tidigare har det även blivit klart att det är Postnord som kommer att ha hand om logistiken och ett lager på 15 000 kvadratmeter kommer finnas på plats i Eskilstuna. Många trodde att Amazon skulle öppna upp dörrarna här i Sverige lagom till Black Friday men så länge behöver vi inte vänta. Vår källa var dock tydlig med att datumet kan flyttas ett par dagar om de inte hinner få allt på plats i tid, men planen just nu är att öppna upp den 30 september.

Skriven av Marcus Attefors
Kommentarer
7 svar

Epic Games ansökte nyligen om att få tillbaka Fortnite till App Store i väntan på rättegången och under gårdagen hölls en förhandling kring just detta. Även om inget slutgiltigt svar kom från domaren så lät det inte positivt för Epic Games.

Disney+ har äntligen kommit till vårt avlånga land och nu inleder dem ett samarbete med Sonos.

Snart kommer en recension på senaste Apple Watch men fram tills dess så får ni nöja er med en quiz. Ta på sportbandet så kör vi!

Alla känner vi igen den gamla klassiska skrivbordslampan med rörligt stativ som suttit på vart och vartannat skrivbord sedan 70-talet. Detta är ett iPad-stativ med samma princip.

Det ser mörkt ut för xCloud till Xbox på våra iOS och iPadOS-enheter men vi kommer inom kort kunna strömma våra spel till vår iPhone eller iPad.

I veckan var det ett kärt återseende i Macradion och den minsta iPhone 12 har döpts. Mycket har recenserats och vårt smarta hem fick tillskott.