Apple är världens högst värderade företag

I fredags när börsen stängde visade det sig att Apples aktie stigit 10% och kan återigen titulera sig världens mest värdefulla bolag.

Efter att för­ra veck­an gått ut med sin lyck­ade kvar­tal­srap­port och att de beslu­tat att split­ta sin aktie på 4 efter att den passer­at 400 dol­lar. Det gav resul­tatet att aktien ökade ytterligare.

Det saud­iska olje­bo­laget som tidigare petade ner Apple från toppen med sin värdering på drygt 1,7 biljarder dollar, fick nu ta ett steg åt sidan när Apple stängde börsen med en värdering på över 1,8 biljoner dollar, vilket motsvarar närmare 16 biljoner kronor. Det är ruskigt mycket pengar och det ser ut som att Apple ska överleva den påstådda krisen som inledde året.

Via: Teknikveckan.

Skriven av Dennis Klarin

Vi tar en titt på vad vi tror är marknadens billigaste HomeKit-kompatibla övervakningskamera från Eufy Security.

iPhone 12 Mini, iPhone 12, iPhone 12 Pro, iPhone 12 Pro Max. Kan detta bli namnen på höstens iPhone 12-modeller?

Logitech lanserar idag deras senaste mus MX Anywhere 3 som både är liten och enkel att ha med sig, men hur bra är den?

Väntan på en HomeKit-kompatibel dörrklocka är snart över då Netatmos kommer till Sverige den 28 september.

I tisdags höll Apple höstens första event och det lanserades både nya Apple Watches och iPads. Nu är det dags att ta reda på om ni minns vad som presenterades eller sov igenom eventet.

I veckan var det event och både klockor och nya iPads presenterades. Redan dagen efter släpptes nya versioner av operativsystemen till iPhone, Apple Watch, iPad och Apple TV. Här är veckans mest lästa!