Denna delen av 99 uppdateras inte längre utan har arkiverats inför framtiden som ett museum.
Här kan du läsa mer om varför.
Mac-nyheter hittar du på Macradion.com och forumet hittar du via Applebubblan.

En första titt på Amazon.se

Ryktena om att Amazon skall komma till Sverige har haglat genom åren men nu är det snart dags för lansering.

Det är många som länge hoppats på att Amazon skall komma till Sverige och nu är det nog inte många månader kvar tills de är här. De rekryterar folk som aldrig förr och sidan Ehandel har hittat den svenska hemsidan. Den går under projektnamnet "Project Dancing Queen" vilket är låttiteln till en av Abbas många hits. Amazon.se blir adressen och en hel del är översatt och det finns även ett gäng kategorier.

Exakt när Amazon kommer att öppna portarna i Sverige är fortfarande oklart men det skall bli spännande att se om de kan fånga intresset för oss i detta avlånga land när vi redan har liknande plattformar som CDON.

Källa: Ehandel
Tack alla som har tipsat!

Skriven av Marcus Attefors
Kommentarer
16 svar

Inget är som väntans tider, särskilt om du går och väntar på en iMac med Apples egna processor.

Inom kort kommer 99mac bli Macradion och då blir det en ny plattform med ett betydligt modernare forum.

Då var Apple Watch Series 7 här och ryktena stämde inte i år utan det blev samma design som vi sedan tidigare är vana vid.

Varje resa har ett slut och varje slut har en ny början och nu är det dags för oss att gå över till en modern plattform.

Apples event är över och i detta extra långa avsnitt får vi följa Marcus, Marcus, Dennis och Thor när de följer eventet live tillsammans med efterföljande diskussion om intrycken det gav.

Är du en av de som inte gillade det nya utseendet på Safari i macOS Monterey? Nu kan du lugna dig, Apple har backat på designen.