En första titt på Amazon.se

Ryktena om att Amazon skall komma till Sverige har haglat genom åren men nu är det snart dags för lansering.

Det är många som länge hoppats på att Amazon skall komma till Sverige och nu är det nog inte många månader kvar tills de är här. De rekryterar folk som aldrig förr och sidan Ehandel har hittat den svenska hemsidan. Den går under projektnamnet "Project Dancing Queen" vilket är låttiteln till en av Abbas många hits. Amazon.se blir adressen och en hel del är översatt och det finns även ett gäng kategorier.

Exakt när Amazon kommer att öppna portarna i Sverige är fortfarande oklart men det skall bli spännande att se om de kan fånga intresset för oss i detta avlånga land när vi redan har liknande plattformar som CDON.

Källa: Ehandel
Tack alla som har tipsat!

Skriven av Marcus Attefors
Kommentarer
16 svar

Prenumerationstjänster blir allt mer populärt men prenumerationerna blir många och nu kanske Apple gör det lite lättare för oss.

Sonos högtalare är fullpackade med funktioner och en av dessa är röstassistenter som gör att vi slipper plocka upp telefonen för att byta låt.

Disney+ börjar närma sig lansering här i vårt avlånga land och nu går det att förbeställa tjänsten och spara lite pengar.

Foxconn visar ett stabilt resultat för andra kvartalet men väljer ändå att söka sig till ny mark för att undvika Trumps taxa i USA.

Industrisemestern är snart över och vi har en spännande höst att se fram emot men först skall vi blicka tillbaka.

Dave Lee som är mest känd för sin Youtube-kanal försöker hjälpa oss med svaret till den stora gåtan.