En första titt på Amazon.se

Ryktena om att Amazon skall komma till Sverige har haglat genom åren men nu är det snart dags för lansering.

Det är många som länge hoppats på att Amazon skall komma till Sverige och nu är det nog inte många månader kvar tills de är här. De rekryterar folk som aldrig förr och sidan Ehandel har hittat den svenska hemsidan. Den går under projektnamnet "Project Dancing Queen" vilket är låttiteln till en av Abbas många hits. Amazon.se blir adressen och en hel del är översatt och det finns även ett gäng kategorier.

Exakt när Amazon kommer att öppna portarna i Sverige är fortfarande oklart men det skall bli spännande att se om de kan fånga intresset för oss i detta avlånga land när vi redan har liknande plattformar som CDON.

Källa: Ehandel
Tack alla som har tipsat!

Skriven av Marcus Attefors
Kommentarer
16 svar

Äntligen torsdag igen och dessutom ledig dag för de flesta så vad passar inte bättre än att luta sig tillbaka och lyssna på lite Apple-fanatiker?

Äger du en nyare Macbook så är du nog medveten om att du behöver en docka eller hub för att kunna ansluta alla dina enheter som inte har USB-C och idag tar vi titt på två alternativ från OWC.

Första produkterna kommer senare under året och den nya standarden som innefattar alla tre har fått ett namn.

Med stöd för Siri och HomeKit sedan tidigare utökar nu Netatmo kompatibiliteten för deras videodörrklocka.

Gillar du färgerna på nya iMac men är ute efter en laptop så kanske du har turen på din sida och får fler färgval på kommande MacBook Air-modeller.

AirTag är en smart liten pryl som redan har räddat undertecknad ett par gånger när nycklarna har fått fötter i hemmet.