Apple: Höstens iPhone-modeller kommer att bli lite försenade

Ryktena om höstens iPhone-modeller har varit många men det har även cirkulerat rykten att årets telefoner kommer att bli lite försenade och det verkade stämma.

Det var Apples ekonomichef Luca Maestri som igår meddelade att deras kommande telefoner som förmodligen visas upp i september kommer att bli lite försenade. Han meddelade att förra året kunde deras kunder köpa den senaste iPhone-modellen i slutet av september men i år får vi vänta ett par veckor till. Exakt när de kan tänkas gå att köpa meddelade han inte men vi får nog räkna med någon eller några veckor in i oktober.

Om ryktena stämmer så kan vi förvänta oss en iPhone 12 med en skärm på 5,4 tum, en iPhone 12 Pro på 6,1 tum och iPhone Pro 12 Max på 6,7 tum.

Via Macrumors

Skriven av Marcus Attefors

Epic Games fortsätter sin Battle Royale mot jättarna och lämnar in en stämningsansökan även mot Google.

Idag är det fredag så vi möts av fler nyheter på Apple TV+. Boys State är en prisbelönt dokumentär med politisk fokus.

Idag gör Ted Lasso debut på Apple TV+, den amerikanska coachen som ska träna ett engelskt fotbollslag och inte har en aning om hur sporten ska spelas.

En undersökning där över 1,2 miljoner iPhone-ägare i Kina har lagt sin röst, blir ytterligare ett bevis på hur viktig WeChat är.

Kriget mellan Epic Games och Apple trappas upp när Epic Games går ut på Twitter med en stämningsansökan och kallar Apples monopol för ”1984” direkt efter att Fortnite togs bort i App Store.

(UPPDATERAD) Epic Games erbjuder nu en billigare direktbetalning genom spelet Fortnite och kringgår App Store-reglerna.