Denna delen av 99 uppdateras inte längre utan har arkiverats inför framtiden som ett museum.
Här kan du läsa mer om varför.
Mac-nyheter hittar du på Macradion.com och forumet hittar du via Applebubblan.

Ett gäng vänner återskapar bakgrundsbilden i macOS Big Sur

I höst lanseras macOS Big Sur och med uppdateringen får vi även lite nya bakgrundsbilder som är tagna i Big Sur. Ett glatt kompisgäng har nu återskapat bilden som Apple själva tog.

Ett kompisgäng som tidigare har återskapat bakgrundsbilder i macOS som ligger i Kalifornien har nu försökt göra samma sak med macOS Big Sur. Bakgrundsbilden som Apple har tagit är från Big Sur som ligger i Kalifornien och i bilden ser vi hur Santa Lucia-bergen ansluter till Stilla havet, och hur lätt är det då att återskapa bilden? Det visade sig inte vara helt lätt då bilden var tagen för högt upp för att kunna använda sig av en drönare så det hela måste göras med helikopter.

De lyckades få tag på en helikopterpilot som av en slump flög fotografen som tog bilden som Apple använder i Big Sur. När det var löst så stötte de på nästa problem och det var att Apple tog bilden på vintern och de skall ta bilden på sommaren. Området där fotot är taget är på sommaren fullt med dimma och solen står inte heller likadant på sommaren. Hur det hela löste sig kan ni se i videon nedan som faktiskt är riktigt intressant:

Källa: Reddit

Skriven av Marcus Attefors

Inget är som väntans tider, särskilt om du går och väntar på en iMac med Apples egna processor.

Inom kort kommer 99mac bli Macradion och då blir det en ny plattform med ett betydligt modernare forum.

Då var Apple Watch Series 7 här och ryktena stämde inte i år utan det blev samma design som vi sedan tidigare är vana vid.

Varje resa har ett slut och varje slut har en ny början och nu är det dags för oss att gå över till en modern plattform.

Apples event är över och i detta extra långa avsnitt får vi följa Marcus, Marcus, Dennis och Thor när de följer eventet live tillsammans med efterföljande diskussion om intrycken det gav.

Är du en av de som inte gillade det nya utseendet på Safari i macOS Monterey? Nu kan du lugna dig, Apple har backat på designen.