Logitech lanserar Folio Touch-tangentbord till iPad Pro 11"

Har du en iPad Pro 11" men ännu inte tagit klivet över till att köpa ett tangentbord till den så kan Folio Touch vara värt att spana in.

Logitech har i dagarna lanserat ett helt nytt tangentbord till iPad Pro 11" och det fungerar lika bra till 2018-års modell som till 2020-års modellen. Tangentbordet kommer utrustat med en trackpad som har stöd för multi-touch-gester precis som nya Magic Keyboard, vi hittar bakgrundsbelysta tangenter och en tangentrad med iPadOS-genvägar. Tangentbordet laddas via Smart Connector och går att vika ihop så man kan lägga iPaden platt på ett bord.

Det finns även plats för att ladda Apple Pencil när tangentbordet är på och skärmen går att luta 40 grader. Tangentbordet säljs direkt hos Apple för 1 599 kronor.

Skriven av Marcus Attefors

Ett nytt batteri som påminner mycket om nuvarande MacBook Air och MacBook Pro har godkänts, och kan mycket väl antyda att vi är nära en MacBook med Apple Silicon.

Apple ser ut att ha en helt ny funktion på ingång men det råder lite delade meningar om vad funktionen faktiskt är.

Det har länge varit en dröm för oss Apple-användare att på vår Apple TV och i Safari kunna titta på YouTube i 4K och i höst blir det verklighet.

Vice VD för Apple Phil Schiller bär också ansvaret för marknadsföringen. Han startade sin karriär hos Apple redan 1987 och visat sig väldigt värdefull för bolaget. Nu belönas han att få komma in i den exklusiva klubben Apple Fellow.

Idag så släpptes iOS 14 beta 4 till utvecklare och vi har installerat den för att se vad som är ändrat eller nytt.

Idag meddelar Apple att iMac-serien uppdateras med ny hårdvara, men det ser inte ut att vara några ändringar på designen.