Denna delen av 99 uppdateras inte längre utan har arkiverats inför framtiden som ett museum.
Här kan du läsa mer om varför.
Mac-nyheter hittar du på Macradion.com och forumet hittar du via Applebubblan.

Apple har betalat ut närmare 1 miljard dollar i straffavgift till Samsung

Apple misslyckas återigen med att uppnå antal sålda iPhones med OLED-paneler. Denna gången gick det inte att täcka förlusten med fler beställningar och Samsung fick sig en fin slant.

Enligt Display Supply Chain Consultants så har Apple betalat ut en straffavgift på 950 miljoner dollar till Samsung Display för uteblivna beställningar. Detta är inte första gången som Apple har fått betala för att de inte har uppnått kontraktsmålet med Samsung. Under andra kvartalet av 2019 uppstod samma situation där Apple misslyckades med att få sålt tillräckligt utav iPhones med Samsungs OLED-paneler. Då löstes straffavgiften genom att beställa ännu mer skärmar från Samsung för kommande iPhones. Huruvida dessa beställningar har påverkat det nuvarande misslyckandet framgår inte.

Faktorer så som Covid-19 har påverkat efterfrågan på iPhones och speciellt Apples dyrare modeller, iPhone 11 Pro och iPhone 11 Pro Max. Båda dessa använder sig utav Samsungs OLED-paneler och har således inte uppnått kontraktsmålet. I höst förväntas Apple släppa fyra nya iPhone-modeller och samtliga ska använda sig utav OLED-paneler men det är fortfarande endast Pro-modellerna som ska använda sig utav Samsungs. Om Apple misslyckats även kommande år med kontraktsmålet lär vi få reda på.

Via: 9to5mac

Skriven av Marcus Larsson

Inget är som väntans tider, särskilt om du går och väntar på en iMac med Apples egna processor.

Inom kort kommer 99mac bli Macradion och då blir det en ny plattform med ett betydligt modernare forum.

Då var Apple Watch Series 7 här och ryktena stämde inte i år utan det blev samma design som vi sedan tidigare är vana vid.

Varje resa har ett slut och varje slut har en ny början och nu är det dags för oss att gå över till en modern plattform.

Apples event är över och i detta extra långa avsnitt får vi följa Marcus, Marcus, Dennis och Thor när de följer eventet live tillsammans med efterföljande diskussion om intrycken det gav.

Är du en av de som inte gillade det nya utseendet på Safari i macOS Monterey? Nu kan du lugna dig, Apple har backat på designen.