Denna delen av 99 uppdateras inte längre utan har arkiverats inför framtiden som ett museum.
Här kan du läsa mer om varför.
Mac-nyheter hittar du på Macradion.com och forumet hittar du via Applebubblan.

Facebook gör så flera iOS-appar inte fungerar just nu

Har du märkt att Spotify, Tinder eller Tik Tok inte fungerar? Lugn du är inte ensam.

Flertalet appar går inte att öppna nu på grind av att Facebook har gjort en uppdatering i deras SDK vilket har gjort att apparna kraschar så fort de öppnas. På deras hemsida skriver Facebook att de är medvetna om problemet och jobbar på att lösa det. Felet påverkar mer eller mindre alla appar som erbjuder inloggning via Facebook, men några av de populäraste som inte fungerar är Spotify, Tik Tok och Tinder.

Vissa användare rapporterar att de lyckas få igång Spotify om de sätter på flygplansläge på sin iPhone men vi får det inte att fungera. Detta är såklart allvarligt så vi hoppas att Facebook löser detta snabbt.

Uppdatering: Nu verkar det fungera som vanligt igen!

Tack alla som har tipsat!
Källa: Facebook

Skriven av Marcus Attefors

Inget är som väntans tider, särskilt om du går och väntar på en iMac med Apples egna processor.

Inom kort kommer 99mac bli Macradion och då blir det en ny plattform med ett betydligt modernare forum.

Då var Apple Watch Series 7 här och ryktena stämde inte i år utan det blev samma design som vi sedan tidigare är vana vid.

Varje resa har ett slut och varje slut har en ny början och nu är det dags för oss att gå över till en modern plattform.

Apples event är över och i detta extra långa avsnitt får vi följa Marcus, Marcus, Dennis och Thor när de följer eventet live tillsammans med efterföljande diskussion om intrycken det gav.

Är du en av de som inte gillade det nya utseendet på Safari i macOS Monterey? Nu kan du lugna dig, Apple har backat på designen.