Facebook gör så flera iOS-appar inte fungerar just nu

Har du märkt att Spotify, Tinder eller Tik Tok inte fungerar? Lugn du är inte ensam.

Flertalet appar går inte att öppna nu på grind av att Facebook har gjort en uppdatering i deras SDK vilket har gjort att apparna kraschar så fort de öppnas. På deras hemsida skriver Facebook att de är medvetna om problemet och jobbar på att lösa det. Felet påverkar mer eller mindre alla appar som erbjuder inloggning via Facebook, men några av de populäraste som inte fungerar är Spotify, Tik Tok och Tinder.

Vissa användare rapporterar att de lyckas få igång Spotify om de sätter på flygplansläge på sin iPhone men vi får det inte att fungera. Detta är såklart allvarligt så vi hoppas att Facebook löser detta snabbt.

Uppdatering: Nu verkar det fungera som vanligt igen!

Tack alla som har tipsat!
Källa: Facebook

Skriven av Marcus Attefors

Här kommer tre tips som får Apple Arcade att se väldigt prisvärt ut, åtminstone i en månad. Äventyr och vackra miljöer får dessa titlar att sticka ut.

Tydligen är inte längre päron äpplets motsats - Apple stämmer bolag med päronlogotyp.

Att Amazon är på ingång till vårt avlånga land har de redan bekräftat men vi kan nu avslöja när deras digitala butik lanseras.

På senare tid har vi Apple-användare blivit bortskämda med HomeKit-kompatibla kameror och Eve är här med Eve Cam som vi har tittat närmare på.

Apple bjuder på hemligt påskägg i Apple Store i ära för dess tionde år. Så läs detta om du vill smälla en ballong innan du köper din nästa Macbook.

Den som hade hoppats på att kunna spela med Google Stadia på sin iPhone i framtiden, får nu denna tråkiga nyhet från Apple. App Stores regler står vägen för dig och din vita handkontroll.