Rykte: iPhone 12 låter oss filma slowmotion i 4K

iPhone 11 Pro-serien slår det mesta på fingrarna när det kommer till att filma men det ser ut som att iPhone 12 kommer överraska ordentligt.

EverythingApplePro har släppt en ny video där de påstår att vissa iPhone 12-modeller, gissningsvis Pro-modellerna kommer få stöd för att filma i 4K med 120fps och 4K med 240fps. Jämför vi med iPhone 11 Pro så kan vi idag filma i 4K med 60fps och 240fps är enbart tillgängligt i 1080p.

Det betyder att våra slowmotion-filmer äntligen blir i 4K vilket är något undertecknad har längtat efter. Ryktet dyker upp då det i koden till iOS 14 har hittats spår av att Apple kommer stödja de nya formaten med 4K i 120fps samt 4K med 240fps. Det ryktas även att iPhone 12 kommer få en ProMotion-skärm med en uppdateringsfrekvens på 120Hz. Hela videon där de pratar om det ovan går att avnjutas nedan:

Skriven av Marcus Attefors
Kommentarer
2 svar

Det här med smarta ringklockor med en inbyggd kamera är verkligen trevligt och vi har testat Ring Video Doorbell 3.

Att automatisera och göra hemmet smart är riktigt kul men kostnaden kan dra iväg och i den här guiden skall vi säkra upp hemmet för att göra det tryggt för de minsta och tonåringarna för en relativt billig peng.

Det här med lösenord är tråkigt men ack så viktigt för att ens konto inte skall bli kapat.

Ett av världens största bolag har äntligen börjat rulla ut stöd för användarprofiler i sin streamingtjänst Amazon Prime.

Ming-Chi Kuo har kollat i sin spåkula om tredje generations AirPods och avslöjar när de är tänkta att lanseras.