Denna delen av 99 uppdateras inte längre utan har arkiverats inför framtiden som ett museum.
Här kan du läsa mer om varför.
Mac-nyheter hittar du på Macradion.com och forumet hittar du via Applebubblan.

Rykte: iPhone 12 låter oss filma slowmotion i 4K

iPhone 11 Pro-serien slår det mesta på fingrarna när det kommer till att filma men det ser ut som att iPhone 12 kommer överraska ordentligt.

EverythingApplePro har släppt en ny video där de påstår att vissa iPhone 12-modeller, gissningsvis Pro-modellerna kommer få stöd för att filma i 4K med 120fps och 4K med 240fps. Jämför vi med iPhone 11 Pro så kan vi idag filma i 4K med 60fps och 240fps är enbart tillgängligt i 1080p.

Det betyder att våra slowmotion-filmer äntligen blir i 4K vilket är något undertecknad har längtat efter. Ryktet dyker upp då det i koden till iOS 14 har hittats spår av att Apple kommer stödja de nya formaten med 4K i 120fps samt 4K med 240fps. Det ryktas även att iPhone 12 kommer få en ProMotion-skärm med en uppdateringsfrekvens på 120Hz. Hela videon där de pratar om det ovan går att avnjutas nedan:

Skriven av Marcus Attefors
Kommentarer
2 svar

Inget är som väntans tider, särskilt om du går och väntar på en iMac med Apples egna processor.

Inom kort kommer 99mac bli Macradion och då blir det en ny plattform med ett betydligt modernare forum.

Då var Apple Watch Series 7 här och ryktena stämde inte i år utan det blev samma design som vi sedan tidigare är vana vid.

Varje resa har ett slut och varje slut har en ny början och nu är det dags för oss att gå över till en modern plattform.

Apples event är över och i detta extra långa avsnitt får vi följa Marcus, Marcus, Dennis och Thor när de följer eventet live tillsammans med efterföljande diskussion om intrycken det gav.

Är du en av de som inte gillade det nya utseendet på Safari i macOS Monterey? Nu kan du lugna dig, Apple har backat på designen.