Rykte: iPhone 12 låter oss filma slowmotion i 4K

iPhone 11 Pro-serien slår det mesta på fingrarna när det kommer till att filma men det ser ut som att iPhone 12 kommer överraska ordentligt.

EverythingApplePro har släppt en ny video där de påstår att vissa iPhone 12-modeller, gissningsvis Pro-modellerna kommer få stöd för att filma i 4K med 120fps och 4K med 240fps. Jämför vi med iPhone 11 Pro så kan vi idag filma i 4K med 60fps och 240fps är enbart tillgängligt i 1080p.

Det betyder att våra slowmotion-filmer äntligen blir i 4K vilket är något undertecknad har längtat efter. Ryktet dyker upp då det i koden till iOS 14 har hittats spår av att Apple kommer stödja de nya formaten med 4K i 120fps samt 4K med 240fps. Det ryktas även att iPhone 12 kommer få en ProMotion-skärm med en uppdateringsfrekvens på 120Hz. Hela videon där de pratar om det ovan går att avnjutas nedan:

Skriven av Marcus Attefors
Kommentarer
2 svar

Enligt en läcka på Twitter har Apple en prototyp som påminner om Samsungs DeX med macOS som operativsystem.

Senaste ryktet säger att iPhone 12 blir utan 120Hz tills Apple har förfinat tekniken tillräckligt. Den höga uppdateringsfrekvensen tillsammans med hög upplösning blir troligtvis en för hård smäll mot batteritiden.

Apples utvecklarkonferens WWDC är över för denna gång men är vi nöjda eller besvikna? Det är den stora frågan.

Har du ett familjeabonnemang fast ni bara är två i hushållet så går det nu att komma lite billigare undan.

Apple Arcade debuterade tillsammans med iOS 13 förra hösten och verkar ha det svårt att behålla sina abonnenter, så nu ändras strategin.

Igår fick åtta app- och spelutvecklare ta emot Apple Design Award och två av dem är svenskar.