Denna delen av 99 uppdateras inte längre utan har arkiverats inför framtiden som ett museum.
Här kan du läsa mer om varför.
Mac-nyheter hittar du på Macradion.com och forumet hittar du via Applebubblan.

WWDC: Med iOS 14 låter Apple oss zooma in ordentligt på bilderna

En sak som undertecknad har stört sig på är att det inte har gått att zooma in speciellt mycket på en bild men i höst blir det bättre.

Vi har nog alla suttit där någon gång och zoomat in på någon detalj i en bild men rätt snabbt tar det stopp. Det har funnits lite fullösningar för detta i hjälpmedel, eller ta en skärmdump på den inzoomade bilden för att kunna zomma lite mer. Men nytt i det kommande iOS 14 är att vi nu kan zomma in på nästan pixelnivå vilket är tacksamt för alla som gillar att studera bilder ordentligt.

iOS 14 kommer att lanseras i höst och det är fullpackat med en drös nyheter och förbättringar.

Skriven av Marcus Attefors

Inget är som väntans tider, särskilt om du går och väntar på en iMac med Apples egna processor.

Inom kort kommer 99mac bli Macradion och då blir det en ny plattform med ett betydligt modernare forum.

Då var Apple Watch Series 7 här och ryktena stämde inte i år utan det blev samma design som vi sedan tidigare är vana vid.

Varje resa har ett slut och varje slut har en ny början och nu är det dags för oss att gå över till en modern plattform.

Apples event är över och i detta extra långa avsnitt får vi följa Marcus, Marcus, Dennis och Thor när de följer eventet live tillsammans med efterföljande diskussion om intrycken det gav.

Är du en av de som inte gillade det nya utseendet på Safari i macOS Monterey? Nu kan du lugna dig, Apple har backat på designen.