WWDC: Apple återupplivar Game Center

Game Center gjorde intåg i iOS 4 men kärleken tog slut när iOS 10 lanserades 2016 men i höst är tjänsten tillbaka starkare än någonsin.

Det kanske inte är helt opassande att skaka liv i Game Center nu igen efter dessa år med tanke på deras egna speltjänst Apple Arcade. I de nya operativsystemen som kommer i höst så kommer vi återigen kunna använda appen. I Game Center kommer vi kunna se våra prestationer i olika spel, topplistor i spel bland vänner och mycket mer. Vi kommer kunna följa våra vänners utveckling i olika spel och jämföra med varandra.

Game Center nås direkt i Apple Arcade och det är med ett nytt och modernt utseende vilket verkligen behövdes. Game Center kommer att använda på iOS, tvOS och macOS i höst.

Via MacRumors, Bilder MacRumors

Skriven av Marcus Attefors

Det här med smarta ringklockor med en inbyggd kamera är verkligen trevligt och vi har testat Ring Video Doorbell 3.

Att automatisera och göra hemmet smart är riktigt kul men kostnaden kan dra iväg och i den här guiden skall vi säkra upp hemmet för att göra det tryggt för de minsta och tonåringarna för en relativt billig peng.

Det här med lösenord är tråkigt men ack så viktigt för att ens konto inte skall bli kapat.

Ett av världens största bolag har äntligen börjat rulla ut stöd för användarprofiler i sin streamingtjänst Amazon Prime.

Ming-Chi Kuo har kollat i sin spåkula om tredje generations AirPods och avslöjar när de är tänkta att lanseras.