Rykte: AirPods 3 lanseras under första halvan av 2021

AirPods är en av Apples största succésagor de senaste åren och hörlurarna som hånades till en början hinner knappt komma in på butikshyllorna innan de tar slut.

Nu är Apple-analytikern Ming-chi Kuo i farten igen och meddelar att Apple kommer att lansera AirPods 3 under första halvan av 2021. Designen kommer göras om och mer likna AirPods Pro men fortfarande med snäckskalsform istället för in-ear. Den senaste modellen, dvs AirPods generation två lanserades i mars 2019 och bjöd bland annat på "Hej Siri" och trådlös laddning av fodralet.

Så en lansering någon gång nästa vår känns inte helt orimligt men några specifikationer eller vad de kan kosta hade Kuo ingen information om.

Via 9To5Mac

Skriven av Marcus Attefors

Enligt en läcka på Twitter har Apple en prototyp som påminner om Samsungs DeX med macOS som operativsystem.

Senaste ryktet säger att iPhone 12 blir utan 120Hz tills Apple har förfinat tekniken tillräckligt. Den höga uppdateringsfrekvensen tillsammans med hög upplösning blir troligtvis en för hård smäll mot batteritiden.

Apples utvecklarkonferens WWDC är över för denna gång men är vi nöjda eller besvikna? Det är den stora frågan.

Har du ett familjeabonnemang fast ni bara är två i hushållet så går det nu att komma lite billigare undan.

Apple Arcade debuterade tillsammans med iOS 13 förra hösten och verkar ha det svårt att behålla sina abonnenter, så nu ändras strategin.

Igår fick åtta app- och spelutvecklare ta emot Apple Design Award och två av dem är svenskar.