Rykte: AirPods 3 lanseras under första halvan av 2021

AirPods är en av Apples största succésagor de senaste åren och hörlurarna som hånades till en början hinner knappt komma in på butikshyllorna innan de tar slut.

Nu är Apple-analytikern Ming-chi Kuo i farten igen och meddelar att Apple kommer att lansera AirPods 3 under första halvan av 2021. Designen kommer göras om och mer likna AirPods Pro men fortfarande med snäckskalsform istället för in-ear. Den senaste modellen, dvs AirPods generation två lanserades i mars 2019 och bjöd bland annat på "Hej Siri" och trådlös laddning av fodralet.

Så en lansering någon gång nästa vår känns inte helt orimligt men några specifikationer eller vad de kan kosta hade Kuo ingen information om.

Via 9To5Mac

Skriven av Marcus Attefors

Det här med smarta ringklockor med en inbyggd kamera är verkligen trevligt och vi har testat Ring Video Doorbell 3.

Att automatisera och göra hemmet smart är riktigt kul men kostnaden kan dra iväg och i den här guiden skall vi säkra upp hemmet för att göra det tryggt för de minsta och tonåringarna för en relativt billig peng.

Det här med lösenord är tråkigt men ack så viktigt för att ens konto inte skall bli kapat.

Ett av världens största bolag har äntligen börjat rulla ut stöd för användarprofiler i sin streamingtjänst Amazon Prime.

Ming-Chi Kuo har kollat i sin spåkula om tredje generations AirPods och avslöjar när de är tänkta att lanseras.