WWDC: Håll koll så du inte spelar för hög musik med dina AirPods

En annan liten men ack så trevlig funktion är att iOS 14 hjälper oss att hålla koll så vi inte spelar för hög musik i våra AirPods och skadar hörseln.

Om vi kastar oss in i inställningar på telefonen och går till kontrollcenter så kan vi nu lägga något som kallas hörsel. När vi sedan drar ned kontrollcenter så kan vi trycka på det lilla örat och i realtid se hur högt vi spelar musik. Vi gissar att Apple använder mikrofonerna i AirPods för att avgöra hur högt det är men det är en riktig killgissning från vår sida.

Oavsett så är det en trevlig funktion och vi kommer fortsätta rapportera om sådana här små men smidiga funktioner som Apple inte nämnde på sitt event.

Skriven av Marcus Attefors
Kommentarer
1 svar

Namnet "iPhone 12 Mini" dök upp för första gången förra veckan och nu verkar det som att det faktiskt blir det officiella namnet på Apples minsta iPhone 12-modell.

Amazon Luna är här och ser till att kunna ta marknadsandelarna på Apples enheter som varken Google eller Microsoft lyckats komma åt.

Snart är det förhoppningsvis dags för Apple att visa upp nya iPhone 12-serien men tills dess kan vi njuta av en bild på den nya laddkabeln.

Då var det dags att plugga in laddaren i telefonen igen för ikväll har Apple lanserat iOS 14.0.1.

Mophie fortsätter pumpa ut produkter till våra Apple-produkter så vi aldrig skall behöva ha ett tomt batteri.

Idag har vi finbesök i Macradion med en speciell gäst som har doppat fötterna i alla ekosystem där ute.