WWDC: Håll koll så du inte spelar för hög musik med dina AirPods

En annan liten men ack så trevlig funktion är att iOS 14 hjälper oss att hålla koll så vi inte spelar för hög musik i våra AirPods och skadar hörseln.

Om vi kastar oss in i inställningar på telefonen och går till kontrollcenter så kan vi nu lägga något som kallas hörsel. När vi sedan drar ned kontrollcenter så kan vi trycka på det lilla örat och i realtid se hur högt vi spelar musik. Vi gissar att Apple använder mikrofonerna i AirPods för att avgöra hur högt det är men det är en riktig killgissning från vår sida.

Oavsett så är det en trevlig funktion och vi kommer fortsätta rapportera om sådana här små men smidiga funktioner som Apple inte nämnde på sitt event.

Skriven av Marcus Attefors
Kommentarer
1 svar

Vi tar en titt på vad vi tror är marknadens billigaste HomeKit-kompatibla övervakningskamera från Eufy Security.

iPhone 12 Mini, iPhone 12, iPhone 12 Pro, iPhone 12 Pro Max. Kan detta bli namnen på höstens iPhone 12-modeller?

Logitech lanserar idag deras senaste mus MX Anywhere 3 som både är liten och enkel att ha med sig, men hur bra är den?

Väntan på en HomeKit-kompatibel dörrklocka är snart över då Netatmos kommer till Sverige den 28 september.

I tisdags höll Apple höstens första event och det lanserades både nya Apple Watches och iPads. Nu är det dags att ta reda på om ni minns vad som presenterades eller sov igenom eventet.

I veckan var det event och både klockor och nya iPads presenterades. Redan dagen efter släpptes nya versioner av operativsystemen till iPhone, Apple Watch, iPad och Apple TV. Här är veckans mest lästa!