Äventyrsspelet Little Orpheus finns nu på Apple Arcade

Är du sugen på ett mysigt äventyrsspel så har Apple utökat sitt bibliotek i Apple Arcade med ett spel som ser riktigt kul ut.

Little Orpheus är utvecklat av spelstudion The Chinese Room som är en del av Sumo Digital. Det är ett renodlat plattformsspel där vi får utforska allt från undervattensstäder, öknar, en mystisk djungel och mycket mer. Spelet är exklusivt till Apple Arcade och är du sugen på att testa det så kostar Arcade 59 kronor per månad och i skrivande stund finns det en bra bit över hundra spel att spela.

Skriven av Marcus Attefors
Kommentarer
1 svar

Batteristorlekarna har läckt ut för iPhone 12 Mini och iPhone 12 vilket kan vara anledningen till att vi ser tidiga testresultat som är lite sämre än väntat i olika benchmarks.

Apple presenterade äntligen iPhone 12 förra veckan och den kom med en del förbättringar mot iPhone 11 och veckans quiz ska testa vad ni minns om Apples senaste smartphone.

Det finns flera sätt att sälja din gamla iPhone både privat eller till ett företag. Vi har tagit reda på vad vi får betalt på respektive ställe.

Äntligen var den här! iPhone 12 lanserades med dunder och brak och en salongsberusad Dennis försökte förklara hur folket använder sina smarta högtalare i Macradion som handlade helt om eventet.

Den som har gått och väntat på iPad Air kommer nu äntligen att kunna förbeställa sitt exemplar hos Apple med ett leveransdatum.

Nu går iPhone 12 och iPhone 12 Pro att förboka. Vi har gått igenom alla operatörernas erbjudande och visar här hur du köper en ny iPhone billigast med abonnemang.