LinusTechTips testar att redigera video på iPad Pro

Apple själva har marknadsfört nya iPad Pro som en enhet som är snabbare än de flesta laptops på marknaden, så hur är den att redigera 4K-material på?

Just detta ville LinusTechTips ta reda på så han tar hjälp av sin kollega för att se hur smidigt det faktiskt är. I videon som ni kan ta del av nedan går de igenom alla nackdelar och fördelar med att använda en iPad Pro och en av nackdelarna är att det nästan aldrig går att få helskärm på en extern skärm. De använder sig av appen LumaFusion och undertecknad har själv använt den appen en hel del och kan starkt rekommendera den.

Skriven av Marcus Attefors

På senare tid har vi Apple-användare blivit bortskämda med HomeKit-kompatibla kameror och Eve är här med Eve Cam som vi har tittat närmare på.

Apple bjuder på hemligt påskägg i Apple Store i ära för dess tionde år. Så läs detta om du vill smälla en ballong innan du köper din nästa Macbook.

Den som hade hoppats på att kunna spela med Google Stadia på sin iPhone i framtiden, får nu denna tråkiga nyhet från Apple. App Stores regler står vägen för dig och din vita handkontroll.

Det är något speciellt när man lagar mat och går och hämtar lite örter som är odlade i hemmet. Men det kräver en hel del jobb och engagemang men det finns en lösning på det.

I år firar Urbanista 10 år som bolag. Vi har vant oss att se deras hörlurar och tillbehör överallt. Varesig det är på Ica Maxi eller den nya varuautomaten på Centralen i Stockholm. Vi har testat deras nytillskott Urbanista London True Wireless in-ear.

Xiaomi meddelar idag att de öppnar dörrarna till sin första fysiska Mi Store här i sverige i slutet på augusti.