Ryktena kring en ny iMac ser ut att kunna stämma

För ett par dagar sedan skrev vi om ett rykte att Apple kommer presentera en ny iMac på WWDC, och ryktena ser ut att kunna stämma.

iMac har haft samma design nu i väldigt många år men nu ser det ut som att vi äntligen kan få lite tunnare ramar och ett mer modernt utseende. Efter att ryktet om en ny iMac 27" spreds så noterade den amerikanska sidan MacRumors att leveranstiderna på iMac 27" har förlängts ordentligt. Det tar nu två till tre veckor för att få basmodellen av iMac 27" medans deras mindre iMac på 21,5" finns i lager.

Mycket tyder på att den nya iMac-modellen visas upp redan på WWDC som går av stapeln den 22 juni. WWDC (Worldwide Developers Conference) kommer hållas helt digital i år och det är inte helt ovanligt att Apple utöver nya mjukvaror även visar upp hårdvara på dessa event.

Via MacRumors, Bild: Behance

Skriven av Marcus Attefors
Kommentarer
6 svar

Enligt en läcka på Twitter har Apple en prototyp som påminner om Samsungs DeX med macOS som operativsystem.

Senaste ryktet säger att iPhone 12 blir utan 120Hz tills Apple har förfinat tekniken tillräckligt. Den höga uppdateringsfrekvensen tillsammans med hög upplösning blir troligtvis en för hård smäll mot batteritiden.

Apples utvecklarkonferens WWDC är över för denna gång men är vi nöjda eller besvikna? Det är den stora frågan.

Har du ett familjeabonnemang fast ni bara är två i hushållet så går det nu att komma lite billigare undan.

Apple Arcade debuterade tillsammans med iOS 13 förra hösten och verkar ha det svårt att behålla sina abonnenter, så nu ändras strategin.

Igår fick åtta app- och spelutvecklare ta emot Apple Design Award och två av dem är svenskar.