Arlo Video Doorbell går nu att köpa i Sverige

Arlo som har ett gäng HomeKit-kompatibla kameror har nu lanserat sin smarta ringklocka Arlo Video Doorbell i Sverige.

Arlo vill göra svenskarnas hem lite säkrare och har nu lanserat sin smarta ringklocka Arlo Video Doorbell i Sverige. Det är den första och enda dörrklockan som visar händelsen i ett mobilvänligt 1:1 bildformat. Detta har Arlo valt för att ge användarna ett större synfält och det går att se helkroppsbilder av besökarna och även paket som ställts utanför dörren. Dörrklockan har 180-graders vidvinkel, HD-kvalité och mörkerseende. Skulle någon försöka pilla bort ringklockan så utlöses en siren och den klarar även alla typer av väderförhållanden.

När någon besökare plingar på dörren så rings automatiskt en videosamtal upp till husägarens telefon där de snabbt kan svara och eventuellt be budet lämna paketet utanför dörren, eller att man snart springer ned och öppnar dörren. Arlo Video Doorbell har inget inbyggt batteri så den måste anslutas till befintligt ström och mekaniska eller digitala dörrklockor. Det tråkiga i kråksången är att den än så länge inte har något stöd för HomeKit och det finns inte heller någon information om det kommer komma. Prislappen landar på ca 2 190 kronor och den går att förbeställa idag.

Skriven av Marcus Attefors

I veckan var det event och både klockor och nya iPads presenterades. Redan dagen efter släpptes nya versioner av operativsystemen till iPhone, Apple Watch, iPad och Apple TV. Här är veckans mest lästa!

Rumsligt ljud eller Spatial audio är en ny funktion till dina AirPods Pro tillsammans med iPhone eller iPad. Det ger ett 3D-audiovisuellt ljud som är väldigt uppslukande.

Saknar du att titta på högupplöst material på YouTube via din Apple TV 4K? Väntan är snart över då YouTube nu har bekräftat att det är på ingång.

Om du gillade de nya bakgrundsbilderna som kommer förinstallerade på nya iPad Air så kan du nu ladda ned dem.

Har du tappat kontrollen över hemskärmen på din iPhone och har sidor och åter sidor fulla med appar så har nu Apple lösningen.

Med alla nya färger som kom med iPad Air kan det vara svårt att bestämma vilken man vill ha. Nya videoklipp från en hands-on i Kina kan dock hjälpa till med beslutet.