Arlo Video Doorbell går nu att köpa i Sverige

Arlo som har ett gäng HomeKit-kompatibla kameror har nu lanserat sin smarta ringklocka Arlo Video Doorbell i Sverige.

Arlo vill göra svenskarnas hem lite säkrare och har nu lanserat sin smarta ringklocka Arlo Video Doorbell i Sverige. Det är den första och enda dörrklockan som visar händelsen i ett mobilvänligt 1:1 bildformat. Detta har Arlo valt för att ge användarna ett större synfält och det går att se helkroppsbilder av besökarna och även paket som ställts utanför dörren. Dörrklockan har 180-graders vidvinkel, HD-kvalité och mörkerseende. Skulle någon försöka pilla bort ringklockan så utlöses en siren och den klarar även alla typer av väderförhållanden.

När någon besökare plingar på dörren så rings automatiskt en videosamtal upp till husägarens telefon där de snabbt kan svara och eventuellt be budet lämna paketet utanför dörren, eller att man snart springer ned och öppnar dörren. Arlo Video Doorbell har inget inbyggt batteri så den måste anslutas till befintligt ström och mekaniska eller digitala dörrklockor. Det tråkiga i kråksången är att den än så länge inte har något stöd för HomeKit och det finns inte heller någon information om det kommer komma. Prislappen landar på ca 2 190 kronor och den går att förbeställa idag.

Skriven av Marcus Attefors

Har du köpt ett par AirPods Pro men tycker att de ramlar ut eller inte sitter helt perfekt?

Har du märkt att Spotify, Tinder eller Tik Tok inte fungerar? Lugn du är inte ensam.

Samma dag som WWDC drog igång släppte även Apple utvecklarbetor av sina nya operativsystem men nu kan allmänheten också vara med och leka.

Imorgon, det vill säga fredag har Greyhound premiär på Apple TV+ och nu har Apple släppt en ny video.

Det har ryktats ett tag nu att iPhone 12 som lanseras någon gång i höst kommer lanseras utan laddare och hörlurar.

Varje år ger Apple studenter lite extra godis när de köper deras produkter eller rabatterade priser.