Netatmo släpper uppdaterad utomhuskamera

Det är den nuvarande Netatmo Presence som även får siren för att kunna agera hemlarm.

Kameran har redan idag en rejäl lampa som kan skrämma i väg tjuvarna men får nu också en siren som varnar när du får oväntat besök.

Den uppdaterade utomhuslampan får precis som dagens stöd för HomeKit, Alexa and Google Assistant. Den filmar i 1080p, har micro SD-läsare för att spara lokalt, infraröd nattkamera och upp till 8x zoom.

Det är en 4 megapixel-sensor som sitter i och har brännvidd på 100º. LED-lampan går att dimmra och användas som vanlig utebelysning men kamera behöver en fast installation med 100-240V (beroende på region) framdraget. Det är 2.4GHz wifi som gäller och man får ett micro SD-kort på 32GB med i paketet.

Källa: HomeKitNews

Skriven av Dennis Klarin

Sexton europeiska reklambyråer med koppling till både Facebook och Google kritiserar Apples iOS 14 för att försvåra för deras verksamhet.

Enligt en läcka på Twitter har Apple en prototyp som påminner om Samsungs DeX med macOS som operativsystem.

Senaste ryktet säger att iPhone 12 blir utan 120Hz tills Apple har förfinat tekniken tillräckligt. Den höga uppdateringsfrekvensen tillsammans med hög upplösning blir troligtvis en för hård smäll mot batteritiden.

Apples utvecklarkonferens WWDC är över för denna gång men är vi nöjda eller besvikna? Det är den stora frågan.

Har du ett familjeabonnemang fast ni bara är två i hushållet så går det nu att komma lite billigare undan.

Apple Arcade debuterade tillsammans med iOS 13 förra hösten och verkar ha det svårt att behålla sina abonnenter, så nu ändras strategin.