Apple finansierar Martin Scorseses nästa film

Leonardo DiCaprio och Robert Di Niro ska spela huvudrollerna.

Apple har i dagarna skrivit kontrakt med Paramount och ska finansiera Martin Scorseses nästa film Killers of the Flower Moon där Leonardo DiCaprio och Robert Di Niro ska spela ihop.

Kontraktet bygger på att Paramount ska producera tillsammans med Apple som blir kreativ studio för filmen. När det blev klart att DiCaprio ska spela huvudrollen var det många produktionsbolag som visade intresse. Netflix, Universal och MGM var bara några av de intresserade. Men nu är det klart att det blir Apple tillsammans med Paramount.

Filmen kommer gå upp på biografer genom Paramount, men det blir en Apple Original Film. Så mycket talar för att vi kommer få se den på Apple TV+ kort efter release. Utgångsläget är inte det sämsta för denna film. Med Apple i ryggen kommer de bli deras störta släpp på Apple TV+ samtidigt som namnen på rollistan kan locka en hel del till biograferna.

Källa: 9to5mac

Skriven av Dennis Klarin

Tom’s Guide testar batteritiden på både iPhone 12 och iPhone 12 Pro och bekräftar det vi redan vet om 5G - att det drar ström.

iPhone 12 Pro Max är större och bättre men batteritiden verkar bli detsamma som föregångaren.

Äntligen kom samma designspråk som vi har på iPad Pro till iPad Air och nu skall vi ta en titt för att se om den lever upp till förväntningarna.

AirTags saknas fortfarande och nya rykten talar för att den lilla trackern kan komma i två storlekar.

På fredag är det dags, då kommer äntligen iPhone 12 och iPhone 12 Pro och vi är många som har längtat efter dessa telefoner.

Apple Music vidareutvecklas och blåser liv i vår barndoms musikkanaler. Igår lanserade Apple sin musikkanal Apple Music TV som är en kanal i Apple TV-appen som ger oss musikvideos dygnet runt.