Apple finansierar Martin Scorseses nästa film

Leonardo DiCaprio och Robert Di Niro ska spela huvudrollerna.

Apple har i dagarna skrivit kontrakt med Paramount och ska finansiera Martin Scorseses nästa film Killers of the Flower Moon där Leonardo DiCaprio och Robert Di Niro ska spela ihop.

Kontraktet bygger på att Paramount ska producera tillsammans med Apple som blir kreativ studio för filmen. När det blev klart att DiCaprio ska spela huvudrollen var det många produktionsbolag som visade intresse. Netflix, Universal och MGM var bara några av de intresserade. Men nu är det klart att det blir Apple tillsammans med Paramount.

Filmen kommer gå upp på biografer genom Paramount, men det blir en Apple Original Film. Så mycket talar för att vi kommer få se den på Apple TV+ kort efter release. Utgångsläget är inte det sämsta för denna film. Med Apple i ryggen kommer de bli deras störta släpp på Apple TV+ samtidigt som namnen på rollistan kan locka en hel del till biograferna.

Källa: 9to5mac

Skriven av Dennis Klarin

Sexton europeiska reklambyråer med koppling till både Facebook och Google kritiserar Apples iOS 14 för att försvåra för deras verksamhet.

Enligt en läcka på Twitter har Apple en prototyp som påminner om Samsungs DeX med macOS som operativsystem.

Senaste ryktet säger att iPhone 12 blir utan 120Hz tills Apple har förfinat tekniken tillräckligt. Den höga uppdateringsfrekvensen tillsammans med hög upplösning blir troligtvis en för hård smäll mot batteritiden.

Apples utvecklarkonferens WWDC är över för denna gång men är vi nöjda eller besvikna? Det är den stora frågan.

Har du ett familjeabonnemang fast ni bara är två i hushållet så går det nu att komma lite billigare undan.

Apple Arcade debuterade tillsammans med iOS 13 förra hösten och verkar ha det svårt att behålla sina abonnenter, så nu ändras strategin.