Svampbob Fyrkant flyttar in i Apple Arcade

Har du saknat Svampbob fyrkant så gör han nu intåg på Apples egna speltjänst Apple Arcade.

Spelet som heter SpongeBob: Patty Pursuit dök upp på Apple Arcade igår kväll och går att ladda ned och börja spela för alla med ett abonnemang. I spelet har skurken Sheldon J. Plankton smidigt ondskefulla planer att stjäla den hemliga Krabby Patty-formeln. Han har med sig hela sin armé av kusiner och det är upp till oss att stoppa honom.

Apple Arcade har en bit över 100 spel att välja på i skrivande stund och det kostar 59 kronor per månad att få tillgång till dessa. Samtliga spel är exklusiva titlar och innehåller inga spår av reklam eller andra tvång på att öppna plånboken ytterligare för att komma vidare i spelen.

Skriven av Marcus Attefors

Sexton europeiska reklambyråer med koppling till både Facebook och Google kritiserar Apples iOS 14 för att försvåra för deras verksamhet.

Enligt en läcka på Twitter har Apple en prototyp som påminner om Samsungs DeX med macOS som operativsystem.

Senaste ryktet säger att iPhone 12 blir utan 120Hz tills Apple har förfinat tekniken tillräckligt. Den höga uppdateringsfrekvensen tillsammans med hög upplösning blir troligtvis en för hård smäll mot batteritiden.

Apples utvecklarkonferens WWDC är över för denna gång men är vi nöjda eller besvikna? Det är den stora frågan.

Har du ett familjeabonnemang fast ni bara är två i hushållet så går det nu att komma lite billigare undan.

Apple Arcade debuterade tillsammans med iOS 13 förra hösten och verkar ha det svårt att behålla sina abonnenter, så nu ändras strategin.