Svampbob Fyrkant flyttar in i Apple Arcade

Har du saknat Svampbob fyrkant så gör han nu intåg på Apples egna speltjänst Apple Arcade.

Spelet som heter SpongeBob: Patty Pursuit dök upp på Apple Arcade igår kväll och går att ladda ned och börja spela för alla med ett abonnemang. I spelet har skurken Sheldon J. Plankton smidigt ondskefulla planer att stjäla den hemliga Krabby Patty-formeln. Han har med sig hela sin armé av kusiner och det är upp till oss att stoppa honom.

Apple Arcade har en bit över 100 spel att välja på i skrivande stund och det kostar 59 kronor per månad att få tillgång till dessa. Samtliga spel är exklusiva titlar och innehåller inga spår av reklam eller andra tvång på att öppna plånboken ytterligare för att komma vidare i spelen.

Skriven av Marcus Attefors

Batteristorlekarna har läckt ut för iPhone 12 Mini och iPhone 12 vilket kan vara anledningen till att vi ser tidiga testresultat som är lite sämre än väntat i olika benchmarks.

Apple presenterade äntligen iPhone 12 förra veckan och den kom med en del förbättringar mot iPhone 11 och veckans quiz ska testa vad ni minns om Apples senaste smartphone.

Det finns flera sätt att sälja din gamla iPhone både privat eller till ett företag. Vi har tagit reda på vad vi får betalt på respektive ställe.

Äntligen var den här! iPhone 12 lanserades med dunder och brak och en salongsberusad Dennis försökte förklara hur folket använder sina smarta högtalare i Macradion som handlade helt om eventet.

Den som har gått och väntat på iPad Air kommer nu äntligen att kunna förbeställa sitt exemplar hos Apple med ett leveransdatum.

Nu går iPhone 12 och iPhone 12 Pro att förboka. Vi har gått igenom alla operatörernas erbjudande och visar här hur du köper en ny iPhone billigast med abonnemang.