Denna delen av 99 uppdateras inte längre utan har arkiverats inför framtiden som ett museum.
Här kan du läsa mer om varför.
Mac-nyheter hittar du på Macradion.com och forumet hittar du via Applebubblan.

Hue Sync Box får stöd för Siri och fler efterlängtade funktioner

Philips Hue Play HDMI Sync Box för att vara exakt. Boxen får idag en stor uppdateringar med flera trevliga funktioner.

Denna lilla box med det nätta namnet gör så att vi kan synka våra Hue-lampor med bilden eller ljudet som kommer ur vår tv och anslutna enheter. Den nya uppdateringen ger stöd för HDR10+ och Dolby Vision som varit saknat av många.

Uppdateringen ger också stöd för röstassistenter så som Siri, Alexa och Google Assistent. Röststyrningen innebär att du kan starta och stänga av boxen eller bara synkningen och även byta mellan de olika lägen som finns i boxen. Beroende på om vi ser på film, spelar tv-spel eller lyssnar på musik. Det går också välja HDMI-ingång med rösten och den stödjer numera fjärrkontroll med IR.

Så in i Hue Sync-appen för att uppdatera och sen mys av de nya funktionerna. Äger du inte en redan så kan du hitta bästa pris på Prisjakt och läsa vad vi tycker om den här.

Källa: Signify

Skriven av Dennis Klarin
Kommentarer
2 svar

Inget är som väntans tider, särskilt om du går och väntar på en iMac med Apples egna processor.

Inom kort kommer 99mac bli Macradion och då blir det en ny plattform med ett betydligt modernare forum.

Då var Apple Watch Series 7 här och ryktena stämde inte i år utan det blev samma design som vi sedan tidigare är vana vid.

Varje resa har ett slut och varje slut har en ny början och nu är det dags för oss att gå över till en modern plattform.

Apples event är över och i detta extra långa avsnitt får vi följa Marcus, Marcus, Dennis och Thor när de följer eventet live tillsammans med efterföljande diskussion om intrycken det gav.

Är du en av de som inte gillade det nya utseendet på Safari i macOS Monterey? Nu kan du lugna dig, Apple har backat på designen.