Hue Sync Box får stöd för Siri och fler efterlängtade funktioner

Philips Hue Play HDMI Sync Box för att vara exakt. Boxen får idag en stor uppdateringar med flera trevliga funktioner.

Denna lilla box med det nätta namnet gör så att vi kan synka våra Hue-lampor med bilden eller ljudet som kommer ur vår tv och anslutna enheter. Den nya uppdateringen ger stöd för HDR10+ och Dolby Vision som varit saknat av många.

Uppdateringen ger också stöd för röstassistenter så som Siri, Alexa och Google Assistent. Röststyrningen innebär att du kan starta och stänga av boxen eller bara synkningen och även byta mellan de olika lägen som finns i boxen. Beroende på om vi ser på film, spelar tv-spel eller lyssnar på musik. Det går också välja HDMI-ingång med rösten och den stödjer numera fjärrkontroll med IR.

Så in i Hue Sync-appen för att uppdatera och sen mys av de nya funktionerna. Äger du inte en redan så kan du hitta bästa pris på Prisjakt och läsa vad vi tycker om den här.

Källa: Signify

Skriven av Dennis Klarin
Kommentarer
2 svar

Sexton europeiska reklambyråer med koppling till både Facebook och Google kritiserar Apples iOS 14 för att försvåra för deras verksamhet.

Enligt en läcka på Twitter har Apple en prototyp som påminner om Samsungs DeX med macOS som operativsystem.

Senaste ryktet säger att iPhone 12 blir utan 120Hz tills Apple har förfinat tekniken tillräckligt. Den höga uppdateringsfrekvensen tillsammans med hög upplösning blir troligtvis en för hård smäll mot batteritiden.

Apples utvecklarkonferens WWDC är över för denna gång men är vi nöjda eller besvikna? Det är den stora frågan.

Har du ett familjeabonnemang fast ni bara är två i hushållet så går det nu att komma lite billigare undan.

Apple Arcade debuterade tillsammans med iOS 13 förra hösten och verkar ha det svårt att behålla sina abonnenter, så nu ändras strategin.