Hue Sync Box får stöd för Siri och fler efterlängtade funktioner

Philips Hue Play HDMI Sync Box för att vara exakt. Boxen får idag en stor uppdateringar med flera trevliga funktioner.

Denna lilla box med det nätta namnet gör så att vi kan synka våra Hue-lampor med bilden eller ljudet som kommer ur vår tv och anslutna enheter. Den nya uppdateringen ger stöd för HDR10+ och Dolby Vision som varit saknat av många.

Uppdateringen ger också stöd för röstassistenter så som Siri, Alexa och Google Assistent. Röststyrningen innebär att du kan starta och stänga av boxen eller bara synkningen och även byta mellan de olika lägen som finns i boxen. Beroende på om vi ser på film, spelar tv-spel eller lyssnar på musik. Det går också välja HDMI-ingång med rösten och den stödjer numera fjärrkontroll med IR.

Så in i Hue Sync-appen för att uppdatera och sen mys av de nya funktionerna. Äger du inte en redan så kan du hitta bästa pris på Prisjakt och läsa vad vi tycker om den här.

Källa: Signify

Skriven av Dennis Klarin
Kommentarer
2 svar

iPhone 12 och iPhone 12 Pro är äntligen här med en helt ny design och en bättre insida, nu skall vi se om de var värda väntan.

Giganternas gigant har nu gjort intåg i Sverige och Amazon.se är nu igång lagom till Black Friday.

I det senaste ryktena påstår den här tidningen veta både vad chippen heter och vilka Mac-datorer de kommer att sitta i.

Bose Frames Tempo är de snabba brillorna som är här för din löprunda eller cykeltur men frågan är om de är värt det.

Hörlurar är en djungel utan dess like och att välja rätt hörlurar är ganska svårt. Idag skall vi ta en titt på Sonys senaste skapelse Sonys WH-1000XM4.

Om du tycker att Apple Pencil är lite för dyr så har du ett nytt alternativ från bolaget Zagg.