Denna delen av 99 uppdateras inte längre utan har arkiverats inför framtiden som ett museum.
Här kan du läsa mer om varför.
Mac-nyheter hittar du på Macradion.com och forumet hittar du via Applebubblan.

Spotify tar bort tak på 10 000 låtar i biblioteket

Spotify har lyssnat på alla användare som i flera år har bett dem ta bort taket på 10 000 låtar i biblioteket.

Tidigare har användare totalt kunnat ha 10 000 låtar i sitt musikbibliotek men nu är det äntligen borta. Om man har slagit i taket tidigare så har användare fått upp en popup-ruta där det står:

Detta är nu ett minne blott och det går att spara ned helt obegränsat med musik i sitt egna bibliotek. Dock så är det fortfarande en gräns på 10 000 låtar i varje enskild spellista och det går "bara" att spara 10 000 låtar i offline-läge så det går att lyssna när man inte har mottagning. Spotify gjorde ett uttalande 2017 gått där de meddelade att de inte tänkte lyfta på den här spärren då mindre än 1% av deras kunder har ett så stort bibliotek men vi gissar att den procentuella andelen kunder som har slagit i taket har ökat sedan dess.

Apple Music har för tillfället ett tak på 100 000 låtar och om de också ändrar återstår att se. Oavsett vad så kan du nu rocka loss och lägga till hur mycket musik du önskar.

Via The Verge

Skriven av Marcus Attefors

Inget är som väntans tider, särskilt om du går och väntar på en iMac med Apples egna processor.

Inom kort kommer 99mac bli Macradion och då blir det en ny plattform med ett betydligt modernare forum.

Då var Apple Watch Series 7 här och ryktena stämde inte i år utan det blev samma design som vi sedan tidigare är vana vid.

Varje resa har ett slut och varje slut har en ny början och nu är det dags för oss att gå över till en modern plattform.

Apples event är över och i detta extra långa avsnitt får vi följa Marcus, Marcus, Dennis och Thor när de följer eventet live tillsammans med efterföljande diskussion om intrycken det gav.

Är du en av de som inte gillade det nya utseendet på Safari i macOS Monterey? Nu kan du lugna dig, Apple har backat på designen.