Spotify tar bort tak på 10 000 låtar i biblioteket

Spotify har lyssnat på alla användare som i flera år har bett dem ta bort taket på 10 000 låtar i biblioteket.

Tidigare har användare totalt kunnat ha 10 000 låtar i sitt musikbibliotek men nu är det äntligen borta. Om man har slagit i taket tidigare så har användare fått upp en popup-ruta där det står:

Detta är nu ett minne blott och det går att spara ned helt obegränsat med musik i sitt egna bibliotek. Dock så är det fortfarande en gräns på 10 000 låtar i varje enskild spellista och det går "bara" att spara 10 000 låtar i offline-läge så det går att lyssna när man inte har mottagning. Spotify gjorde ett uttalande 2017 gått där de meddelade att de inte tänkte lyfta på den här spärren då mindre än 1% av deras kunder har ett så stort bibliotek men vi gissar att den procentuella andelen kunder som har slagit i taket har ökat sedan dess.

Apple Music har för tillfället ett tak på 100 000 låtar och om de också ändrar återstår att se. Oavsett vad så kan du nu rocka loss och lägga till hur mycket musik du önskar.

Via The Verge

Skriven av Marcus Attefors

Sexton europeiska reklambyråer med koppling till både Facebook och Google kritiserar Apples iOS 14 för att försvåra för deras verksamhet.

Enligt en läcka på Twitter har Apple en prototyp som påminner om Samsungs DeX med macOS som operativsystem.

Senaste ryktet säger att iPhone 12 blir utan 120Hz tills Apple har förfinat tekniken tillräckligt. Den höga uppdateringsfrekvensen tillsammans med hög upplösning blir troligtvis en för hård smäll mot batteritiden.

Apples utvecklarkonferens WWDC är över för denna gång men är vi nöjda eller besvikna? Det är den stora frågan.

Har du ett familjeabonnemang fast ni bara är två i hushållet så går det nu att komma lite billigare undan.

Apple Arcade debuterade tillsammans med iOS 13 förra hösten och verkar ha det svårt att behålla sina abonnenter, så nu ändras strategin.