Apple öppnar de flesta av sina butiker i Sverige igen

Apple har stängt dörrarna till sina fysiska butiker i Sverige under en viss tid men nu är de redo att öppna igen - med vissa krav på oss besökare.

I mars så valde Apple att stänga sina butiker i Sverige dels för sina anställdas skull men även för kundernas. Nu är det dags att återigen öppna portarna men med vissa säkerhetsåtgärder. Alla kunder som vill besöka butiken måste bära munskydd och Apple kommer även kolla temperaturen på alla besökare så de inte har feber. De kommer även bara tillåta ett begränsat antal kunder i butiken samtidigt. Saknar du munskydd och inte har lust att köpa ett för att kunna handla i deras butiker kan du vara lugn för Apple delar ut dessa vid behov också.

Det är Apple Store i Väla centrum och i Emporia som öppnar nu på torsdag men när Apple Store i Täby centrum öppnar återstår att se.

Via Di Digital

Skriven av Marcus Attefors
Kommentarer
9 svar

Sexton europeiska reklambyråer med koppling till både Facebook och Google kritiserar Apples iOS 14 för att försvåra för deras verksamhet.

Enligt en läcka på Twitter har Apple en prototyp som påminner om Samsungs DeX med macOS som operativsystem.

Senaste ryktet säger att iPhone 12 blir utan 120Hz tills Apple har förfinat tekniken tillräckligt. Den höga uppdateringsfrekvensen tillsammans med hög upplösning blir troligtvis en för hård smäll mot batteritiden.

Apples utvecklarkonferens WWDC är över för denna gång men är vi nöjda eller besvikna? Det är den stora frågan.

Har du ett familjeabonnemang fast ni bara är två i hushållet så går det nu att komma lite billigare undan.

Apple Arcade debuterade tillsammans med iOS 13 förra hösten och verkar ha det svårt att behålla sina abonnenter, så nu ändras strategin.