Apple öppnar de flesta av sina butiker i Sverige igen

Apple har stängt dörrarna till sina fysiska butiker i Sverige under en viss tid men nu är de redo att öppna igen - med vissa krav på oss besökare.

I mars så valde Apple att stänga sina butiker i Sverige dels för sina anställdas skull men även för kundernas. Nu är det dags att återigen öppna portarna men med vissa säkerhetsåtgärder. Alla kunder som vill besöka butiken måste bära munskydd och Apple kommer även kolla temperaturen på alla besökare så de inte har feber. De kommer även bara tillåta ett begränsat antal kunder i butiken samtidigt. Saknar du munskydd och inte har lust att köpa ett för att kunna handla i deras butiker kan du vara lugn för Apple delar ut dessa vid behov också.

Det är Apple Store i Väla centrum och i Emporia som öppnar nu på torsdag men när Apple Store i Täby centrum öppnar återstår att se.

Via Di Digital

Skriven av Marcus Attefors
Kommentarer
9 svar

Tom’s Guide testar batteritiden på både iPhone 12 och iPhone 12 Pro och bekräftar det vi redan vet om 5G - att det drar ström.

iPhone 12 Pro Max är större och bättre men batteritiden verkar bli detsamma som föregångaren.

Äntligen kom samma designspråk som vi har på iPad Pro till iPad Air och nu skall vi ta en titt för att se om den lever upp till förväntningarna.

AirTags saknas fortfarande och nya rykten talar för att den lilla trackern kan komma i två storlekar.

På fredag är det dags, då kommer äntligen iPhone 12 och iPhone 12 Pro och vi är många som har längtat efter dessa telefoner.

Apple Music vidareutvecklas och blåser liv i vår barndoms musikkanaler. Igår lanserade Apple sin musikkanal Apple Music TV som är en kanal i Apple TV-appen som ger oss musikvideos dygnet runt.