Rykte: Messages på macOS får samma funktionalitet som på iPhone och iPad

Att vara djupt nere i Apple-träsket har sina fördelar och en av dem är att vi kan skicka våra SMS från vår Mac, iPad eller iPhone men Messages på Mac har det inte hänt så mycket med de senaste åren.

Det kan det bli ändring på och det är 9To5Mac som är i farten igen och rapporterar att Apple kommer släppa en Catalyst-version av iMessage på Mac. Catalyst-teknologin innebär att utvecklare kan porta sina appar från iOS till macOS på ett relativt smärtfritt sätt och Apple har redan gjort just detta med några av sina appar. Några exempel på appar är röstmemon, Podcast, Aktier och på WWDC är det dags för iMessage.

Messages på macOS saknar idag många av de funktionerna och effekterna vi har i iMessage som att när någon säger grattis på födelsedagen så får vi inga ballonger och vi kan inte heller skoja till det med att skicka en härlig animoji. Men för Apples del blir det även ett sätt att ha liknande appar på alla sina olika enheter vilket gör att vi som användare känner oss som hemma överallt.

Källa 9to5Mac

Skriven av Marcus Attefors
Kommentarer
3 svar

Har du köpt ett par AirPods Pro men tycker att de ramlar ut eller inte sitter helt perfekt?

Har du märkt att Spotify, Tinder eller Tik Tok inte fungerar? Lugn du är inte ensam.

Samma dag som WWDC drog igång släppte även Apple utvecklarbetor av sina nya operativsystem men nu kan allmänheten också vara med och leka.

Imorgon, det vill säga fredag har Greyhound premiär på Apple TV+ och nu har Apple släppt en ny video.

Det har ryktats ett tag nu att iPhone 12 som lanseras någon gång i höst kommer lanseras utan laddare och hörlurar.

Varje år ger Apple studenter lite extra godis när de köper deras produkter eller rabatterade priser.