Tidigare Apple-anställd utmanar Sonos och Apple i högtalarkriget

En tidigare anställd designer på Apple planerar att ge sig in i högtalarkriget bland alla de stora jättarna.

Det är den tidigare Apple-anställda designern Christopher Stringer som 2017 lämnade Apple efter 20 års anställning som nu skall lansera något nytt som enligt Christopher själv kommer revolutionera ljudet i mindre högtalare. Högtalaren kommer lanseras under fjärde kvartalet och kommer använda sig av ett helt nytt ljudformat. Bolaget som heter Syng har fler tidigare Apple-anställda med sig som bland annat har jobbat på ljudteknik till HomePod.

Hur högtalaren kommer att se ut eller vad den kommer kosta är inte annonserat ännu men det skall bli intressant om de kan utmana de stora jättarna i det pågående högtalarkriget.

Via Engadget

Skriven av Marcus Attefors

Namnet "iPhone 12 Mini" dök upp för första gången förra veckan och nu verkar det som att det faktiskt blir det officiella namnet på Apples minsta iPhone 12-modell.

Amazon Luna är här och ser till att kunna ta marknadsandelarna på Apples enheter som varken Google eller Microsoft lyckats komma åt.

Snart är det förhoppningsvis dags för Apple att visa upp nya iPhone 12-serien men tills dess kan vi njuta av en bild på den nya laddkabeln.

Då var det dags att plugga in laddaren i telefonen igen för ikväll har Apple lanserat iOS 14.0.1.

Mophie fortsätter pumpa ut produkter till våra Apple-produkter så vi aldrig skall behöva ha ett tomt batteri.

Idag har vi finbesök i Macradion med en speciell gäst som har doppat fötterna i alla ekosystem där ute.