Denna delen av 99 uppdateras inte längre utan har arkiverats inför framtiden som ett museum.
Här kan du läsa mer om varför.
Mac-nyheter hittar du på Macradion.com och forumet hittar du via Applebubblan.

Tidigare Apple-anställd utmanar Sonos och Apple i högtalarkriget

En tidigare anställd designer på Apple planerar att ge sig in i högtalarkriget bland alla de stora jättarna.

Det är den tidigare Apple-anställda designern Christopher Stringer som 2017 lämnade Apple efter 20 års anställning som nu skall lansera något nytt som enligt Christopher själv kommer revolutionera ljudet i mindre högtalare. Högtalaren kommer lanseras under fjärde kvartalet och kommer använda sig av ett helt nytt ljudformat. Bolaget som heter Syng har fler tidigare Apple-anställda med sig som bland annat har jobbat på ljudteknik till HomePod.

Hur högtalaren kommer att se ut eller vad den kommer kosta är inte annonserat ännu men det skall bli intressant om de kan utmana de stora jättarna i det pågående högtalarkriget.

Via Engadget

Skriven av Marcus Attefors

Inget är som väntans tider, särskilt om du går och väntar på en iMac med Apples egna processor.

Inom kort kommer 99mac bli Macradion och då blir det en ny plattform med ett betydligt modernare forum.

Då var Apple Watch Series 7 här och ryktena stämde inte i år utan det blev samma design som vi sedan tidigare är vana vid.

Varje resa har ett slut och varje slut har en ny början och nu är det dags för oss att gå över till en modern plattform.

Apples event är över och i detta extra långa avsnitt får vi följa Marcus, Marcus, Dennis och Thor när de följer eventet live tillsammans med efterföljande diskussion om intrycken det gav.

Är du en av de som inte gillade det nya utseendet på Safari i macOS Monterey? Nu kan du lugna dig, Apple har backat på designen.