Tidigare Apple-anställd utmanar Sonos och Apple i högtalarkriget

En tidigare anställd designer på Apple planerar att ge sig in i högtalarkriget bland alla de stora jättarna.

Det är den tidigare Apple-anställda designern Christopher Stringer som 2017 lämnade Apple efter 20 års anställning som nu skall lansera något nytt som enligt Christopher själv kommer revolutionera ljudet i mindre högtalare. Högtalaren kommer lanseras under fjärde kvartalet och kommer använda sig av ett helt nytt ljudformat. Bolaget som heter Syng har fler tidigare Apple-anställda med sig som bland annat har jobbat på ljudteknik till HomePod.

Hur högtalaren kommer att se ut eller vad den kommer kosta är inte annonserat ännu men det skall bli intressant om de kan utmana de stora jättarna i det pågående högtalarkriget.

Via Engadget

Skriven av Marcus Attefors

Sexton europeiska reklambyråer med koppling till både Facebook och Google kritiserar Apples iOS 14 för att försvåra för deras verksamhet.

Enligt en läcka på Twitter har Apple en prototyp som påminner om Samsungs DeX med macOS som operativsystem.

Senaste ryktet säger att iPhone 12 blir utan 120Hz tills Apple har förfinat tekniken tillräckligt. Den höga uppdateringsfrekvensen tillsammans med hög upplösning blir troligtvis en för hård smäll mot batteritiden.

Apples utvecklarkonferens WWDC är över för denna gång men är vi nöjda eller besvikna? Det är den stora frågan.

Har du ett familjeabonnemang fast ni bara är två i hushållet så går det nu att komma lite billigare undan.

Apple Arcade debuterade tillsammans med iOS 13 förra hösten och verkar ha det svårt att behålla sina abonnenter, så nu ändras strategin.