Netflix skall börja hjälpa inaktiva medlemmar att säga upp sin tjänst

Det finns en uppsjö av olika streamingtjänster ute på marknaden och det kanske inte är helt rätt att hålla reda på alla som man betalar för.

Netflix kommer nu börja ställa frågan till inaktiva medlemmar som inte har använt sina konton på ett år om de vill säga upp det istället. Får Netflix inget svar från kunden så kommer abonnemanget stängas ned. Eddy Wu som är företagets produktchef säger i ett uttalande att "det sista vi vill är att våra kunder skall betala för något som de inte använder".

Detta är helt klart ett snyggt drag av Netflix att göra mot sina kunder som inte använder tjänsten men kanske har glömt bort att de fortfarande betalar för den. Netflix frågor om man vill behålla abonnemanget kommer skickas ut som notiser till Netflix-appen och även via e-post med start denna vecka.

Källa Netflix

Skriven av Marcus Attefors
Kommentarer
1 svar

Har du saknat Svampbob fyrkant så gör han nu intåg på Apples egna speltjänst Apple Arcade.

Dagens nyhet på Apple TV+ är den tecknade serien Central Park. Vi har sett de två första avsnitten och är redan hänförda.

Går du i tankarna att köpa din första Apple Watch, eller börjar din gamla bli trött? Vi benar ut skillnaderna mellan de tre olika Apple Watch-klockorna som går att köpa.

Philips Hue Play HDMI Sync Box för att vara exakt. Boxen får idag en stor uppdateringar med flera trevliga funktioner.

Spotify har lyssnat på alla användare som i flera år har bett dem ta bort taket på 10 000 låtar i biblioteket.

Att slänga Apple-kartonger skall ingen människa någonsin behöva utsätta sig för men Marcus hade inget val.