Rykte: Apples smarta glasögon kommer heta Apple Glass

Världens mest omskrivna glasögon måste vara de som Apple ännu inte har visat upp men nu har lite nya läckor sipprat ut på nätet.

Det är återigen Jon Prosser som är i farten och han påstår sig sitta på en hel del information om Apples kommande (?) smarta glasögon. Jon berättar att glasögonen kommer att heta Apple Glass och prislappen börjar på 499 dollar och vill man ha slipade glas går det att få för en extra kostnad. Båda glasen kommer bestå av paneler och informationen som visas kommer kunna styras med hjälp av gester.

En konceptbild på hur det eventuellt skulle kunna se ut.

Precis som med Apple Watch kommer Apple Glass vara beroende av en parkoppling till en iPhone och de kommer ha trådlös laddning och stöd för LIDAR. Jon säger även att Apple planerade att visa upp Apple Glass som en "One More Thing" i slutet av presentationen nu i höst men på grund av COVID-19 kan de eventuellt visas upp i mars nästa år istället.

Via: MacRumors

Skriven av Marcus Attefors
Kommentarer
8 svar

Har du saknat Svampbob fyrkant så gör han nu intåg på Apples egna speltjänst Apple Arcade.

Dagens nyhet på Apple TV+ är den tecknade serien Central Park. Vi har sett de två första avsnitten och är redan hänförda.

Går du i tankarna att köpa din första Apple Watch, eller börjar din gamla bli trött? Vi benar ut skillnaderna mellan de tre olika Apple Watch-klockorna som går att köpa.

Philips Hue Play HDMI Sync Box för att vara exakt. Boxen får idag en stor uppdateringar med flera trevliga funktioner.

Spotify har lyssnat på alla användare som i flera år har bett dem ta bort taket på 10 000 låtar i biblioteket.

Att slänga Apple-kartonger skall ingen människa någonsin behöva utsätta sig för men Marcus hade inget val.