Rykte: En billigare och mindre HomePod kan lanseras snart

Apple har rea på HomePod för 200 dollar och anställda hos Apple får stor rabatt på högtalarna, kan en ny modell vara på ingång?

Det är Bloombergs egna Mark Gurman som idag via Twitter meddelar att anställda hos Apple får köpa upp till tio HomePods med 50 procent rabatt. Samtidigt i den amerikanska butikskedjan Best Buy reas HomePod ut för 199 dollar styck. Mark tycker detta tyder på att Apple vill bli av med alla producerade enheter för att bana väg för något nytt.

Det har länge ryktats om att Apple planerar att släppa en något mindre men framförallt billigare HomePod och detta kan vara indikationer på att det faktiskt blir verklighet. Medans amerikanerna får köpa HomePods billigt får vi i Sverige förlita oss på gråimport då HomePod ännu inte officiellt har lanserats här.

Källa: Twitter, Bild: MacRumors

Skriven av Marcus Attefors

För ett par veckor sedan skrev vi om ett rykte att Powerbeats Pro kommer lanseras i nya färger och de ryktena stämde.

Bolaget bakom de smarta brickorna som håller koll på våra nycklar och mycket mer anklagar nu Apple för konkurrenshämmande beteende.

Om du har dragit ut på att köpa nya MacBook Pro 13" och planerat att utöka RAM så blir det nu dubbelt så dyrt.

Har du saknat Svampbob fyrkant så gör han nu intåg på Apples egna speltjänst Apple Arcade.

Dagens nyhet på Apple TV+ är den tecknade serien Central Park. Vi har sett de två första avsnitten och är redan hänförda.

Går du i tankarna att köpa din första Apple Watch, eller börjar din gamla bli trött? Vi benar ut skillnaderna mellan de tre olika Apple Watch-klockorna som går att köpa.