Rykte: 2021 kommer första iPhone-modellen som helt saknar portar

Är du redo att slopa laddsladden till fördel för Qi-laddning? 2021 kan bli året då Apple släpper en telefon utan portar.

Många går och hoppas på att Apple skall slopa Lightning och gå över till USB-C men flera rykten tyder på att det inte blir några fler laddkontakter på iPhone framöver. Det senaste ryktet står Jon Prosser för som på senare tid har varit pricksäker med sina rykten.

Han skriver i en tweet att Apple inte kommer hoppa på USB-C-tåget utan istället gå över helt till Qi-laddning år 2021. Idag så kan en iPhone ta emot 7,5W som max när det kommer till trådlös laddning och för att Apple skall kunna ta bort porten helt krävs nog betydligt högre hastigheter än så. Om det är så att Apple i samband med den nya telefonen släpper en AirPower återstår att se.

Källa: Twitter

Skriven av Marcus Attefors
Kommentarer
10 svar

Går du i tankarna att köpa din första Apple Watch, eller börjar din gamla bli trött? Vi benar ut skillnaderna mellan de tre olika Apple Watch-klockorna som går att köpa.

Philips Hue Play HDMI Sync Box för att vara exakt. Boxen får idag en stor uppdateringar med flera trevliga funktioner.

Spotify har lyssnat på alla användare som i flera år har bett dem ta bort taket på 10 000 låtar i biblioteket.

Att slänga Apple-kartonger skall ingen människa någonsin behöva utsätta sig för men Marcus hade inget val.

En rapport som DigiTimes tagit del av pekar på att kommande AirPods får nya sensorer för att mäta puls och blodsyre direkt i örat.

Nu finns Catalina 10.15.5 ute och kommer med förbättrad koll på batterihälsa i din MacBook.