Rykte: 2021 kommer första iPhone-modellen som helt saknar portar

Är du redo att slopa laddsladden till fördel för Qi-laddning? 2021 kan bli året då Apple släpper en telefon utan portar.

Många går och hoppas på att Apple skall slopa Lightning och gå över till USB-C men flera rykten tyder på att det inte blir några fler laddkontakter på iPhone framöver. Det senaste ryktet står Jon Prosser för som på senare tid har varit pricksäker med sina rykten.

Han skriver i en tweet att Apple inte kommer hoppa på USB-C-tåget utan istället gå över helt till Qi-laddning år 2021. Idag så kan en iPhone ta emot 7,5W som max när det kommer till trådlös laddning och för att Apple skall kunna ta bort porten helt krävs nog betydligt högre hastigheter än så. Om det är så att Apple i samband med den nya telefonen släpper en AirPower återstår att se.

Källa: Twitter

Skriven av Marcus Attefors
Kommentarer
10 svar

14 augusti premiärvisas Ted Lasso. Som är namnet på både serien och huvudpersonen. En vilsen amerikansk tränare i England.

Men nu är det åtgärdat via Apples buggprogram och en person blev lite rikare.

Det är den nuvarande Netatmo Presence som även får siren för att kunna agera hemlarm.

Leonardo DiCaprio och Robert Di Niro ska spela huvudrollerna.

För ett par veckor sedan skrev vi om ett rykte att Powerbeats Pro kommer lanseras i nya färger och de ryktena stämde.

Bolaget bakom de smarta brickorna som håller koll på våra nycklar och mycket mer anklagar nu Apple för konkurrenshämmande beteende.