Denna delen av 99 uppdateras inte längre utan har arkiverats inför framtiden som ett museum.
Här kan du läsa mer om varför.
Mac-nyheter hittar du på Macradion.com och forumet hittar du via Applebubblan.

Mophie lanserar ny powerbank med Qi-laddning

Powerbank-kungen mophie är tillbaka med en ny powerbank som kan ladda dina enheter via sladd eller Qi.

Powerstation wireless XL är utformad för Apple-enheter och den kommer utrustad med en USB-C PD-port som ger oss upp till 18 watt. Det betyder att vi kan ladda upp vår iPhone 50 procent på cirka 30 minuter. Med Powerstation wireless XL kan vi ladda både telefon och till exempel AirPods samtidigt då det även finns stöd för Qi-laddning.

Den har ett inbyggt batteri på 10 000mAh och den kommer även med en lightning-ingång så vi kan ladda upp laddaren med våra vanliga lightning-kablar eller via USB-C. Powerstation Wireless XL har en lightning-ingång, vilket ger användarna möjlighet att enkelt ladda powerstation-batteriet med samma kabel som de laddar sina Apple-enheter. Den kan även laddas upp via USB-C-porten.

I sitt pressmeddelande säger Gavin Slevin, Europachef på ZAGG:

"Med vår nya powerstation får man bekvämligheten med trådlös laddning och snabb USB-C-laddning i en enhet för att tillgodose Apple-kundernas strömbehov. Powerstation wireless XL är både elegant och funktionell med sin högglansiga yta och metalram."

Powerstation wireless XL går att köpa via mophie.com, Apple.se och kommer lite senare dyka upp i Apples fysiska butiker. Priset ligger på 1 190 kronor.

Skriven av Marcus Attefors
Kommentarer
2 svar

Inget är som väntans tider, särskilt om du går och väntar på en iMac med Apples egna processor.

Inom kort kommer 99mac bli Macradion och då blir det en ny plattform med ett betydligt modernare forum.

Då var Apple Watch Series 7 här och ryktena stämde inte i år utan det blev samma design som vi sedan tidigare är vana vid.

Varje resa har ett slut och varje slut har en ny början och nu är det dags för oss att gå över till en modern plattform.

Apples event är över och i detta extra långa avsnitt får vi följa Marcus, Marcus, Dennis och Thor när de följer eventet live tillsammans med efterföljande diskussion om intrycken det gav.

Är du en av de som inte gillade det nya utseendet på Safari i macOS Monterey? Nu kan du lugna dig, Apple har backat på designen.