Denna delen av 99 uppdateras inte längre utan har arkiverats inför framtiden som ett museum.
Här kan du läsa mer om varför.
Mac-nyheter hittar du på Macradion.com och forumet hittar du via Applebubblan.

Äntligen går det att se Beastie Boys-dokumentären

Idag har Beastie Boys livedokumentär premiär. I ett samarbete med Spike Jonze berättar Mike Diamond och Adam Horovitz den storslagna historien om sitt band och 40 års vänskap.

Vi har tillbringar förmiddagen med att se denna efterlängtade dokumentär. Det är en liveshow från scen där Ad-rock och Mike D berättar den osannolika berättelsen om tre vita punkpojkar som blev hiphopstjärnor.

Det är många roliga videoklipp och bilder som får en att bli nostalgisk. Berättelserna på scen känns väldigt amerikanskt och inlästa, känns nästan som en Apple Keynote med stela inlästa skämt. Men det gör absolut ingenting. Inte om man älskar Beastie Boys som undertecknad och tycker att det är episkt att bara få följa med på resan.

Skriven av Dennis Klarin

Inget är som väntans tider, särskilt om du går och väntar på en iMac med Apples egna processor.

Inom kort kommer 99mac bli Macradion och då blir det en ny plattform med ett betydligt modernare forum.

Då var Apple Watch Series 7 här och ryktena stämde inte i år utan det blev samma design som vi sedan tidigare är vana vid.

Varje resa har ett slut och varje slut har en ny början och nu är det dags för oss att gå över till en modern plattform.

Apples event är över och i detta extra långa avsnitt får vi följa Marcus, Marcus, Dennis och Thor när de följer eventet live tillsammans med efterföljande diskussion om intrycken det gav.

Är du en av de som inte gillade det nya utseendet på Safari i macOS Monterey? Nu kan du lugna dig, Apple har backat på designen.