Nytt på Apple TV+

Idag är det fredag och då får vi nyheter på ATV+. En ny serie och kortfilm tilltalar oss.

Home är en dokumentärserie i nio halvtimmesavsnitt där vi får häpnas och inspireras av världens mest kreativa hem. Vi reser runt jorden men redan i första avsnittet landar vi vid en liten stuga här i Sverige. Påminner mycket om de fruktansvärda serier vi fastnar i framför Discovery, men att detta faktiskt är välproducerat och intressant på riktigt.

Här är vi: saker du behöver veta för att leva på jorden är en kortfilm på 36 minuter riktad till de yngre och baseras på Olive Jeffers bästsäljande barnbok. Berättarrösten görs av ingen mindre än Meryl Streep och i historien får vi följa med den sjuåriga Finn för att lära oss om vår planets underverk.

Skriven av Dennis Klarin

iOS 14 som vi förväntar oss få se på WWDC senare den här månaden sägs stödja alla enheter som stödjer iOS 13 idag. Så inga bortfall för äldre enheter väntar.

Digital Inn har haft det tufft de senaste åren och den 22 april försattes bolaget i konkurs.

Igår rullade en ny säkerhetsuppdatering för iOS och iPadOS ut. Främsta nyheten var att jailbreaket från Unc0ver dödades.

Äger du en MacBook Pro 15” från mitten av 2012 och har planerat att byta batteri eller utföra andra reparationer är det dags nu.

14 augusti premiärvisas Ted Lasso. Som är namnet på både serien och huvudpersonen. En vilsen amerikansk tränare i England.

Men nu är det åtgärdat via Apples buggprogram och en person blev lite rikare.