Äntligen kom den - det här är iPhone SE

Kan det vara den Apple-produkten vi har skrivit mest rykten om de senaste åren? Den lite billigare och prisvärda uppföljaren till iPhone SE är äntligen här.

Apple har idag släppt uppföljaren till den väldigt populära telefonen iPhone SE och ryktena stämde. Telefonen kommer med en 4,7" Retina HD-skärm med True Tone och den klassiska hemknappen får stanna ännu ett år. På insidan hittar vi den blixtsnabba A13 Bionic som även finns i iPhone 11-serien och den har även stöd för Qi-laddning och snabbladdning. Det går även att ha eSIM i telefonen och ett vanligt SIM-kort vilket är tacksamt för alla med en företagstelefon.

På baksidan hittar vi en 12 megapixelkamera som även har stöd för porträttläget. Den filmar i upp till 4K i 60 FPS och har möjlighet till dynamiskt omfång. Telefonen går att beställa med antingen 64, 128 eller 256GB intern lagring. Prislappen börjar på 5 495 kronor och går att få i vitt, svart samt (PRODUCT) RED. Är du sugen på telefonen så kommer den gå att förbeställa med start den 17 april.

Skriven av Marcus Attefors
Kommentarer
27 svar

14 augusti premiärvisas Ted Lasso. Som är namnet på både serien och huvudpersonen. En vilsen amerikansk tränare i England.

Men nu är det åtgärdat via Apples buggprogram och en person blev lite rikare.

Det är den nuvarande Netatmo Presence som även får siren för att kunna agera hemlarm.

Leonardo DiCaprio och Robert Di Niro ska spela huvudrollerna.

För ett par veckor sedan skrev vi om ett rykte att Powerbeats Pro kommer lanseras i nya färger och de ryktena stämde.

Bolaget bakom de smarta brickorna som håller koll på våra nycklar och mycket mer anklagar nu Apple för konkurrenshämmande beteende.