MacRent etablerar sig i Skåne

MacRent som erbjuder leasing och uthyrning av Apple-produkter har nu blivit större och etablerar sig i Skåne.

MacRent har under många år haft en butik på Birger Jarlsgatan 108 i Stockholm men nu är det dags att bredda sig och göra intåg även i Skåne. En av personerna som har blivit rekryterade till butiken är vår alldeles egna Peter Esse. Peter driver tillsammans med mig och Thor Lindholm Teknikveckan och 99mac så behöver ni i framtiden assistans med ert kommande Apple-köp och bor i Skåne så vet ni vart ni ska vända er.

MacRent är en auktoriserad återförsäljare och service provider som säljer Apple-produkter och tillbehör men erbjuder även leasing för företag.

Skriven av Marcus Attefors
Kommentarer
1 svar

Apples egna tangentbord till iPad saknar idag funktionsknappar för att kunna behålla storleken på tangenterna. Flera andra tillverkar har dedikerade knappar för att ändra ljusstyrka, volym och musikkontroller. Nu jobbar Apple för att ta fram nya kortkommandon för dessa funktioner.

Igår skrev vi om att iPad Air blir uppdaterad med USB-C och kanske till och med får en lillebror, iPad Air Mini. Idag kommer nyheter om nästa års iPad Pro.

Rykten har cirkulerat om att Apple kommer ta fram en prenumerationstjänst som ger dig både Apple TV+ och Apple Music till en billigare månadskostnad. Nu har kod hittats i iOS 13.5.5 som bestyrker detta.

Ännu en vecka har gått och Dennis, Marcus och Mathias är tillbaka och vill lätta sina hjärtan.

Den populära kamera-appen Camera+ har fått sig en uppföljare som nu går att ladda ned i App Store.

SVT hoppar på tåget om att alla i Sverige skall få uppleva lite bättre ljud och just nu har de dragit igång lite tester för 5.1-ljud.