Apple kan lansera uppföljare till iPhone SE idag

Det har länge talats om vad Apples kommande telefon med en lite lägre prislapp ska heta men nu verkar Apple själva ha rätat ut alla frågetecken.

iPhone SE ryktas komma med en 4,7-tums skärm och Apples egna A13-processor. Den påstås gå att välja med färgerna PRODUCT (Red), vitt samt svart och med 64, 128 och 256GB lagringsutrymme. Men namnet har länge varit en snackis och det har pendlat mellan iPhone 9, iPhone SE eller iPhone SE 2. Nu verkar Apple själva ha rätat ut den frågan på sin hemsida. Under iPhone-tillbehör i deras digitala affär är ett skärmskydd från Belkin listat och där framgår det att det passar för iPhone SE, iPhone 8 samt iPhone 7.

Flera rykten påstår även att telefonen kommer att lanseras idag helt utan event utan kommer likt uppföljaren till iPad Pro helt plötsligt bara gå att beställa. Om detta stämmer återstår att se under dagen, men namnet ser ut att bli iPhone SE.

Via The Verge

Skriven av Marcus Attefors
Kommentarer
17 svar

Apples egna tangentbord till iPad saknar idag funktionsknappar för att kunna behålla storleken på tangenterna. Flera andra tillverkar har dedikerade knappar för att ändra ljusstyrka, volym och musikkontroller. Nu jobbar Apple för att ta fram nya kortkommandon för dessa funktioner.

Igår skrev vi om att iPad Air blir uppdaterad med USB-C och kanske till och med får en lillebror, iPad Air Mini. Idag kommer nyheter om nästa års iPad Pro.

Rykten har cirkulerat om att Apple kommer ta fram en prenumerationstjänst som ger dig både Apple TV+ och Apple Music till en billigare månadskostnad. Nu har kod hittats i iOS 13.5.5 som bestyrker detta.

Ännu en vecka har gått och Dennis, Marcus och Mathias är tillbaka och vill lätta sina hjärtan.

Den populära kamera-appen Camera+ har fått sig en uppföljare som nu går att ladda ned i App Store.

SVT hoppar på tåget om att alla i Sverige skall få uppleva lite bättre ljud och just nu har de dragit igång lite tester för 5.1-ljud.