Recension: Vi testar nyheter ifrån Gear4

Det ZAGG-ägda företaget Gear4 som är Englands största leverantör av mobilskal har lanserat just detta till iPhone 11, iPhone 11 Pro, iPhone 11 Pro Max och AirPods Pro

Battersea använder sig av materialet D30 som tagits fram till militären och användas till flera olika skyddsprodukter världen över. Idrottare, industriarbetare och nu Gear4. Slimmad design och en härlig räfflad yta på baksidan vilket gör att man får ett bra grepp om telefonen. På framsidan av iPhonen får vi en uppbuktande kant runtom hela iPhonen, vilket gör att skärmen skyddas bra om vi skulle tappa den. Trådlös laddning fungerar utmärkt och Gear4 skriver att den klarar fall på upp till fem meter.

Crystal Palace klarar även det trådlös laddning och Gear4 skriver att vi kan tappa iPhonen ifrån fyra meter. Även här har Gear4 använt materialet D30. Baksidan är tillverkad i samma PC-material som skottsäkert glas. Vi får en ännu mer slimmad design, TPU (termoplastisk polyuretan) är huvudämnet i detta skal. Vilket gör att vi får ett skal med en slät baksida och en uppbuktande framsida även här. Den släta baksidan är otroligt skön att hålla i och man får ett kanongrepp pga av TPU ämnet och telefonen glider upp och ner i fickan hur bra som helst. Crystal Palace finns i transparent samt en regnbågsskimrande färg.

Apollo är ett skal till dina Airpods Pro som är tillverkat i stryktåligt silikon, kabinhake för att fästa i väskan eller byxorna för att enkelt komma åt dina Airpods för användning eller laddning. Även detta skal klarar trådlös laddning. Gillar du att stoppa ditt skal i ett skal, så är detta perfekt för dig. Kommer i sex härliga färger: svart, vit, indigoblå, gul, blågrön och lila.

Undertecknad gillar skalen då de dels ger mig ett bra grepp samtidigt som de skyddar telefonen om olyckan skulle vara framme. Så lever du ett lite tuffare liv och inte sitter på kontor hela dagarna är dem här tillbehören perfekta för just dig. Extra trevligt i dessa Coronatider är att vi kan tvätta av skalen när vi kommer hem under rinnande vatten och tex diskmedel.

Detaljer:

Bästa pris för dem här tillbehören hittar ni hos prisjakt, se länkar nedan.

Battersea
Crystal Palace
Apollo

Skriven av Mathias Severyd
Kommentarer
3 svar

14 augusti premiärvisas Ted Lasso. Som är namnet på både serien och huvudpersonen. En vilsen amerikansk tränare i England.

Men nu är det åtgärdat via Apples buggprogram och en person blev lite rikare.

Det är den nuvarande Netatmo Presence som även får siren för att kunna agera hemlarm.

Leonardo DiCaprio och Robert Di Niro ska spela huvudrollerna.

För ett par veckor sedan skrev vi om ett rykte att Powerbeats Pro kommer lanseras i nya färger och de ryktena stämde.

Bolaget bakom de smarta brickorna som håller koll på våra nycklar och mycket mer anklagar nu Apple för konkurrenshämmande beteende.