Nu finns Facebook Messenger som egen app till macOS

Då var dagen äntligen här och nu kan alla i Sverige ladda ned Facebooks chattklient Messenger till macOS.

För ett par veckor sedan började Facebook rulla ut sin chattklient Messenger till macOS i vissa länder men vi i Sverige fick ingen app. Nu är den dock här med buller och bång och går att ladda ned via App Store. Utseendet känner vi igen och vi kan även slå på Dark Mode eller låta Messenger följa inställningarna på vår Mac så den automatiskt skiftar mellan mörkt och ljust läge.

Messenger går som sagt att ladda ned direkt via App Store från och med idag.

Källa Facebook

Skriven av Marcus Attefors
Kommentarer
1 svar

Apples egna tangentbord till iPad saknar idag funktionsknappar för att kunna behålla storleken på tangenterna. Flera andra tillverkar har dedikerade knappar för att ändra ljusstyrka, volym och musikkontroller. Nu jobbar Apple för att ta fram nya kortkommandon för dessa funktioner.

Igår skrev vi om att iPad Air blir uppdaterad med USB-C och kanske till och med får en lillebror, iPad Air Mini. Idag kommer nyheter om nästa års iPad Pro.

Rykten har cirkulerat om att Apple kommer ta fram en prenumerationstjänst som ger dig både Apple TV+ och Apple Music till en billigare månadskostnad. Nu har kod hittats i iOS 13.5.5 som bestyrker detta.

Ännu en vecka har gått och Dennis, Marcus och Mathias är tillbaka och vill lätta sina hjärtan.

Den populära kamera-appen Camera+ har fått sig en uppföljare som nu går att ladda ned i App Store.

SVT hoppar på tåget om att alla i Sverige skall få uppleva lite bättre ljud och just nu har de dragit igång lite tester för 5.1-ljud.