Tre slopar bindningstiden för nya kunder

Mobiloperatören Tre meddelar idag via en pressrelease att de slopar bindningstiden på nya abonnemang som inte tecknas med hårdvara.

Om du redan idag har köpt en mobil kontant och är ute efter ett abonnemang så kanske Tre kan bli ett alternativ då de nu har slopat sina bindningstider. De nya abonnemangen utan bindningstider gäller för nya privatkunder som tecknar röst- eller bredbandsabonnemang utan någon extra hårdvara, det vill säga en telefon eller router till bredbandet. I sitt pressmeddelande skriver Tre:

"Det ska vara enkelt och prisvärt att vara kund hos Tre. Genom att slopa bindningstiderna och ge kunder mer frihet tror vi att fler tar del av våra attraktiva tjänster som 3Världen, fri musiksurf och familjeerbjudandet 3Samla, säger Rune Pedersen, chef för konsumentaffären på Tre."

Deras tilläggstjänst 3Världen ingår även i de obundna abonnemangen vilket gör att man kan surfa som hemma i totalt 80 olika länder. Det lägsta priset vi kunde hitta för ett obundet abonnemang hos Tre är 3Surfa där samtal och SMS ingår och man får 5GB surf varje månad, priset ligger på 199 kronor per månad.

Mer om de nya abonnemangen går att läsa om på Tre.se.

Skriven av Marcus Attefors
Kommentarer
4 svar

Apples egna tangentbord till iPad saknar idag funktionsknappar för att kunna behålla storleken på tangenterna. Flera andra tillverkar har dedikerade knappar för att ändra ljusstyrka, volym och musikkontroller. Nu jobbar Apple för att ta fram nya kortkommandon för dessa funktioner.

Igår skrev vi om att iPad Air blir uppdaterad med USB-C och kanske till och med får en lillebror, iPad Air Mini. Idag kommer nyheter om nästa års iPad Pro.

Rykten har cirkulerat om att Apple kommer ta fram en prenumerationstjänst som ger dig både Apple TV+ och Apple Music till en billigare månadskostnad. Nu har kod hittats i iOS 13.5.5 som bestyrker detta.

Ännu en vecka har gått och Dennis, Marcus och Mathias är tillbaka och vill lätta sina hjärtan.

Den populära kamera-appen Camera+ har fått sig en uppföljare som nu går att ladda ned i App Store.

SVT hoppar på tåget om att alla i Sverige skall få uppleva lite bättre ljud och just nu har de dragit igång lite tester för 5.1-ljud.