Denna delen av 99 uppdateras inte längre utan har arkiverats inför framtiden som ett museum.
Här kan du läsa mer om varför.
Mac-nyheter hittar du på Macradion.com och forumet hittar du via Applebubblan.

Tre slopar bindningstiden för nya kunder

Mobiloperatören Tre meddelar idag via en pressrelease att de slopar bindningstiden på nya abonnemang som inte tecknas med hårdvara.

Om du redan idag har köpt en mobil kontant och är ute efter ett abonnemang så kanske Tre kan bli ett alternativ då de nu har slopat sina bindningstider. De nya abonnemangen utan bindningstider gäller för nya privatkunder som tecknar röst- eller bredbandsabonnemang utan någon extra hårdvara, det vill säga en telefon eller router till bredbandet. I sitt pressmeddelande skriver Tre:

"Det ska vara enkelt och prisvärt att vara kund hos Tre. Genom att slopa bindningstiderna och ge kunder mer frihet tror vi att fler tar del av våra attraktiva tjänster som 3Världen, fri musiksurf och familjeerbjudandet 3Samla, säger Rune Pedersen, chef för konsumentaffären på Tre."

Deras tilläggstjänst 3Världen ingår även i de obundna abonnemangen vilket gör att man kan surfa som hemma i totalt 80 olika länder. Det lägsta priset vi kunde hitta för ett obundet abonnemang hos Tre är 3Surfa där samtal och SMS ingår och man får 5GB surf varje månad, priset ligger på 199 kronor per månad.

Mer om de nya abonnemangen går att läsa om på Tre.se.

Skriven av Marcus Attefors
Kommentarer
4 svar

Inget är som väntans tider, särskilt om du går och väntar på en iMac med Apples egna processor.

Inom kort kommer 99mac bli Macradion och då blir det en ny plattform med ett betydligt modernare forum.

Då var Apple Watch Series 7 här och ryktena stämde inte i år utan det blev samma design som vi sedan tidigare är vana vid.

Varje resa har ett slut och varje slut har en ny början och nu är det dags för oss att gå över till en modern plattform.

Apples event är över och i detta extra långa avsnitt får vi följa Marcus, Marcus, Dennis och Thor när de följer eventet live tillsammans med efterföljande diskussion om intrycken det gav.

Är du en av de som inte gillade det nya utseendet på Safari i macOS Monterey? Nu kan du lugna dig, Apple har backat på designen.