Denna delen av 99 uppdateras inte längre utan har arkiverats inför framtiden som ett museum.
Här kan du läsa mer om varför.
Mac-nyheter hittar du på Macradion.com och forumet hittar du via Applebubblan.

Fitbit lanserar Charge 4

Fitbit är i farten med en uppföljare till sitt populära aktivitetsband som bjuder på en rad trevliga uppdateringar och nyheter.

Charge 4 kommer med en helt ny funktion som de kallar "Active Zone Minutes". Funktionen registrerar all form av aktivitet som får pulsen att höjas utöver det normala och mäter även tiden du befinner dig i de olika pulszonerna. Varje minut som pulsen är över det normala så får användaren poäng och är man inne i ett riktigt intensivt träningspass får man dubbla poäng. Dessa poäng summeras sedan och det går därefter att sätta upp veckovisa mål så man kan fortsätta utmana sig själv.

I Charge 4 har vi en inbyggd GPS, den är vattentålig till upp till 50 meters djup, en skärm som ska vara extra reptålig och vara starkt upplyst även i dagsljus. Efter träning så är det viktigt att återhämta sig och Charge 4 kan förbättra din sömn med funktionen "Smart Wake". Funktionen använder sig av maskininlärning för att väcka användaren vid exakt rätt tidpunkt under sömncykeln. Det går även att mäta syrenivån i blodet med Charge 4 tack vare en SpO2-sensor. Charge 4 har precis som tidigare modeller stöd för bland annat Spotify, Fitbit Pay och den har upp till sju dagars batteritid.

Det nya aktivitetsbandet går att förbeställa idag och det rekommenderade priset ligger på 1 699 kronor och den kommer i färgerna svart, rosewood och storm blue/black. Det lanseras även en special edition som kommer med ett vävt armband samt ett klassiskt armband och priset för denna ligger på 1 899 kronor. Klockan kommer gå att köpa i butiker och online från och med den 20 april på bland annat Webhallen.

Skriven av Marcus Attefors

Inget är som väntans tider, särskilt om du går och väntar på en iMac med Apples egna processor.

Inom kort kommer 99mac bli Macradion och då blir det en ny plattform med ett betydligt modernare forum.

Då var Apple Watch Series 7 här och ryktena stämde inte i år utan det blev samma design som vi sedan tidigare är vana vid.

Varje resa har ett slut och varje slut har en ny början och nu är det dags för oss att gå över till en modern plattform.

Apples event är över och i detta extra långa avsnitt får vi följa Marcus, Marcus, Dennis och Thor när de följer eventet live tillsammans med efterföljande diskussion om intrycken det gav.

Är du en av de som inte gillade det nya utseendet på Safari i macOS Monterey? Nu kan du lugna dig, Apple har backat på designen.